Giorgos860 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 αν πεσει το ρευμα(ανεξαρτητα αν δουλευει το πσ η οχι το πσ μου κανει μια συντομη επανεκινηση .δλδ τι ενοω//ανοιγω το πσ μου κανονικα και μετα απο δυο δευτερα κλεινει.και μετα απο καποιο πολυ συντομο χρονικο διαστημα ξανα ανοιγει και δουλευει κανονικα....καλο η κακο? δειωρθωθοικαι χαχαχαχαχαχ
Eloy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Φυσιολογικό... Ρυθμισέ το από το bios σε "always off after AC" (αν είναι αυτό που φαντάζομαι). Κατα τα άλλα, συμβαίνει σε πολλούς ...
soulnick Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 και η καρτα που κολαει? ποια καρτα? Φυσιολογικό...Ρυθμισέ το από το bios σε "always off after AC" (αν είναι αυτό που φαντάζομαι). Κατα τα άλλα, συμβαίνει σε πολλούς ... πες μου οτι καταλαβες, και θα ξαναπαω σχολειο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Τα μάτια μου, βοήθεια φίλος του S.M. Greek...αναμενόμενα τα ορθογραφικά λάθη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Οχι δε φτει η καρτα φιλε, η παρτα φτει...
Giorgos860 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 χιλια σρυ ρε παιδια για τα ορθογραφικα....απλα εχω συνηθισει τα γρεεκλιση και βερδευομαικατα τα αλλα τι ειναι αυτο?Ρυθμισέ το από το bios σε "always off after AC"??......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.