Προς το περιεχόμενο

OpenSUSE 11 retail... μόνο 69 ευρώ!


SpyrosR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε για ... μας περνάνε;

 

Δε ξέρω, αλλά νομίζω ότι δίνουν το openSUSE προς 69 ευρώ... εκτός κι αν νόμιζα ότι το είδα, ακόμα και την τρίτη φορά που κοιτάξα!

 

http://www.monoware.gr/index.php?target=products&product_id=30210

 

:shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα περισσότερα προιόντα του καταστηματός μας έχουν επιλεγεί με κριτήριο την συμβατότητα τους με το λειτουργικο σύστημα GNU/Linux. Ομως η συνήθης τακτική των κατασκευαστριών εταιριών είναι να μήν παρέχουν υποστήριξη για το λειτουργικο αυτό ακόμα και αν το υλικό τους είναι πλήρως συμβατό. Η MonoWare Computers για τα υλικά που είναι επισημασμένα στον κατάλογο σαν Linux Supported προσφέρει δική της υποστήριξη η οποία περιλαμβάνει οδηγίες εγκατάστασης και drivers εαν απαιτούνται καθώς και δύο μήνες υποστήριξη μέσω email ή τηλεφώνου. Παράλλήλε όμως η υποστήριξη παρέχεται με τους εξής όρους :

 

1. Οι διανομές linux είναι πάρα πολλές και εξελισσονται διαρκώς. Είναι λοιπον πιθανό ένα υλικό που είναι συμβατό με μία διανομή να μην δουλεύει σε άλλη ή να χρειάζεται μια νεότερη έκδοση. Οι πιστοποιήσεις και η υποστήριξη υλικού που θα προσφέρει η MonoWare Computers θα αφορά τις τελευταίες πάντα εκδόσης της διανομής Ubuntu Linux, χωρίς όμως να αποκλέιονται άλλες διανομές.

2. Είναι πιθανό η υποστήριξη μιας σύσκευής για λειτουργικά συστήματα Linux να μην είναι πλήρης, άλλα ικανή για να εκτελέσει την κύρια λειτουργία της. πχ μια Web Camera να λειτουργεί κανονικά αλλά κάποι εξτρα πλήκτρο να μην δουλεύει.

3. Οι εγγυήσεις καλής λειτουργίας του υλικού ισχύουν εαν η πιθανή βλάβη επιβεβαιωθεί σε περιβάλλον Windows ή σε λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζεται επίσημα απο τη κατασκευάστρια εταιρία εκτός εαν αναφέρεται διαφορετικά.

 

Πάντα θα υπάρχουν αφελής ... εσύ λες για 69 euro , ξέρεις πόσα ξοδεύουν σε 090/μέντιουμ/χαρτορικτ. κτλ κτλ ο κόσμος ; Τουλάχιστον αυτοί προσφέρουν κάτι (ή τουλάχιστον έτσι λένε στη διαφήμηση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι ή επίσημη RETAIL της NOVELL μαζί με το BOX και τις οδηγίες χρήσης . Φαινεται δεν είδατε όλη τη σελίδα http://monoware.gr/index.php?target=categories&category_id=202 . Πάντα η Suse είχε retail εκδόσεις εγώ τη θυμάμαι χρόνια στον Παπασωτηρίου.

 

 

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 04 : 36 : 00-----

 

 

Για του λόγου το αληθές http://www.papasotiriou.gr/product.software.asp?pfid=1812623&prid=1066857 . H Monoware έχει και 5 ευρώ φθηνότερα.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ? που θα δώσεις στη Novell, τη RedHat και άλλες εταιρίες του χώρου θα πάνε στους σημαντικότερους Linux developers που εργοδοτούνται από αυτές τις εταιρίες. Και ναι, είναι και λογικό και νόμιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...