sno0py Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 δεν τάζουν ταχύτητες...λένε ΕΩΣ 24mbit...εσένα δλδ το router στα πόσα κλειδώνει? ThreSh συμφωνω δεν ζητησα να πιανει ταχυτητα 24 mbit ακατεβαστα αλλα να λενε μεχρι 24 και η κορυφη που πιανει η συνδεση μου να ειναι τα 3mbit τι να σου πω εσενα σου φαινεται normal? Επισης αξιο δυσφημισης ειναι οτι οταν ειχα παει κατω στους τεχνικους στο καατστημα τησ forthnet επειδη μου καηκε το ασυρματο ρουτερ που μου ειχαν δωσει κατσ την αγορα της συνδεσης με μια βδομαδα χρησης(!) μου το αντικατεστησαν με ενα απλο γιατι λεει δεν ειχαν (ασχετο αν εβλεπα ενα παγκο γεματο ασυρματα ρουτερ) ασυρματα για αντικατασταση και οτι και στο καταστημα να πηγαινα παλι δεν θα μου το αντικαταστουσαν με ασυρματο.... Δηλωσα βλαβη να ερθουν οι τεχνικοι να δουνε τι παιζει....ελπιζω να μην χρειαστει να τα σκασω παλι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ThreSh συμφωνω δεν ζητησα να πιανει ταχυτητα 24 mbit ακατεβαστα αλλα να λενε μεχρι 24 και η κορυφη που πιανει η συνδεση μου να ειναι τα 3mbit τι να σου πω εσενα σου φαινεται normal δλδ το router κλειδώνει στα 3mbit? μα καλά πόσο μακρυά είσαι από το dslam?
maximous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ThreSh συμφωνω δεν ζητησα να πιανει ταχυτητα 24 mbit ακατεβαστα αλλα να λενε μεχρι 24 και η κορυφη που πιανει η συνδεση μου να ειναι τα 3mbit τι να σου πω εσενα σου φαινεται normal? Πάντως snoopy είναι όντως λίγα τα 3. Το έχεις ψάξει καθόλου; Ρίξε μια ματιά και στο forum... Γενικά σήμερα η Forthnet η 24αρα (το double play) έχει μέσο όρο 16-19Μbps απο την εμπειρία μου... (και τυχαίνει όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί να έχουν Forthnet).
sno0py Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον παιδια γιατι σας κανει εντυπωση στο Ηρακλειο κρητης στην περιοχη του ΤΕΙ μαλιστα ειμαι διπλα στο ΤΕΙ και η ταχυτητα κλειδωνει στα 3mbit πηγα στους τεχνικους της forthnet να αλλαξω και το καμενο ρουτερ και το κοιταξαν και μ λενε δυστηχως εκει κλειδωνει τι να κανουμε και τους λεω δηλωστε βλαβη(αυτη η συνδεση δεν ειναι double play ειναι απλη 24αρα) Επισης φιλοι μου που μενουν σχετικα κοντα μου εχουν μεγιστες ταχυτητες 5-7mbit στις 24αρες ειτε οτε ειτε forthnet Οποτε τα πραγματα ειναι ολιγον τραγικα.... Επισης συνδεση double play στην κορινθο που εχω κλειδωνει στα 5-6mbit ... Oποτε ακους κατι ταχυτητες που πιανετε 16-20mbit και μαραζωνω.... Α και μην ξεχασουμε τα συχνα disconect οποιος σημερα πιανει ταχυτητες ανω των 10mbit πρεπει να νιωθει υπερτυχερος....σας ζηλευω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 είσαι αρκετά μακρυά από το dslam φαίνεται και λογικά με θόρυβο στην γραμμή
pappous_soulis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που ξέρω γω είναι ότι 2mpbs σύνδεση έβαλα και η ταχύτητα είναι κάτω κι απο το 1mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.