Προς το περιεχόμενο

Συνδεση vista με xp και ρουτερ ξεχωριστα ασυρματα

-htf-viper151

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.. Να λοιπον τι θελω να κανω...

88774133fh7.jpg[/url]

Λοιποοον

1)Το pc με τα xp θελω να το συνδεσω με 1000αρα καρτα που ηδη εχω στο laptop με τα vista.. Oμως οταν το συνδεω επειδη εχω επιλέξει στα xp την δευτερη επιλογη στο wizard "Create a new home or small office network" στα vista μου βγαζει "Μη αναγνωρίσιμο δίκτυο)

2)Με κάποια αλλη επιλογη απο τα xp δεν δουλευει γιατι λογω του οτι εχω 2 network cards στα xp δεν δουλεύει το ρουτερ ( και ομως ναι το ρουτερ δεν βρισκει adsl γραμμη αν βαλω το καλώδιο ethernet απο τον σταθερο :rofl:)

3)Με switch δεν παιζει γιατι το laptop συνδεεται ασύρματα

Θελω κάποια λύση αν γινεται ώστε

Το pc και το laptop να συνδέονται με 1000 μεταξύ τους και οχι παντα

Το laptop να συνδεεται ασυρματα στο ρουτερ

Να μην υπαρχει σταθερή σύνδεση αναμεσα σε laptop και pc ετσι οταν βγαζω το ethernet απο το Laptop να δουλευει ασύρματα(και ομως το επαθα και αυτό και οταν το αποσύνδεσα δεν δούλευε το wi-fi και επρεπε να κανω επαναφορα συστήματος :P)

Απ'οτι καταλάβατε εχω κάνει σχεδόν κάθε πιθανό συνδυασμό και έχω περάσει άπειρες ώρες μπροστά απο τα δυο μηχανήματα προσπαθώντας αλλα εχω απελπιστεί τοσο με τα κωλο vista που μου ερχεται να φωνάξω τεχνικό :P

Τα vista ψάχνουν έναν σερβερ για να συνδεθούν σε ένα μόνο στύλ σύνδεσης(Αστερα).. Ετσι Μου εμφανίζει πάντα Μη αναγνωρίσιμο δίκτυο

υγ.Μα δεν μπορεί ο gates να εχει συμβατοτητα μεταξυ των διαφορετικων λειτουργικων γαμωτο? Το ιδιο πρόβλημα ειχα και παλαιοτερα με τα 98 -xp

Δημοσ.

γινεται.

το ειχα κανει αυτο ακριβως ετσι οπως το λες

υπαρχουν 2 τροποι

1) φτιαχνεις κανονικο δυκτιο και οταν ειναι συνδεμενο το λαπτοπ με το pc, το λαπτοπ να περνει δυκτιο και ιντερνετ απο το pc μεσω καλωδιου και οταν δεν θες να εχεις το καλωδιο να ενεργοποιηεις την ασυρματη καρτα ωστε να περνει ιντερνετ ασυρματα (γινεται να βλεπεις και το pc ασυρματα)

2) φτιαχνεις δυκτιο λαπτοπ kai pc, με το ιδιο ονομα ομαδα εργασιας και απο την ασυρματη συνδεση βαζεις καρφωτες ip που εχει το ρουτερ σου.

Δημοσ.

Φίλε ένα Switch χιλιάρι θες και πάνω σε αυτό θα ρίξεις τα pc σου και τον router και είσαι έτοιμος!

Σκοπός που από ότι κατάλαβα είναι να έχεις μετάδοση 1G ανάμεσα στα pc!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...