tax_opari91 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Θελω να αγορασω ενα tv tuner για τον υπολογιστη μου ομως δεν εχω ιδεα σχετικα με αυτα. 1.Πρεπει βεβαια το tv tuner να συνδεεται με κεραια τηλεορασης ετσι? 2.Τα TV tuners εχουν αντιστοιχη ποιοτητα εικονας με μια τηλεοραση? 3.Τι να προτιμησω, PCI PCI-E ή USB? 4.Εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο και σχετικα φτηνο? Να σημειωσω πως δε μ ενδιαφερει ιδιαιτερα το recording τηλεοπτικων προγραμματων να ειναι τελειο.. κυριως να μπορω να δω τηλεοραση με καλη ποιοτητα. Ευχαριστω για το χρονο σας!
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 1. Προφανώς ναι. Μην προσπαθήσεις με φορητή/εσωτερικού χώρου κεραία TV. Θα απογοητευτείς από την ποιότητα 2. Κατά κανόνα, όχι. Και αυτό γιατί: Πρώτον, δεν έχουν τόσο καλής ποιότητας tuners. Δεύτερον, συνήθως παρακολουθούμε σε μικρότερη απόσταση από ο,τι με μία συσκευή TV, οπότε τονίζονται όλες οι ατέλειες της εικόνας (τα PC monitors είναι και μεγαλύτερης αναλυτικότητας σε σχέση με τις περισσότερες TV) ειδικά σε σχέση με CRT TV που έχουν την τάση να αμβλύνουν αυτές τις ατέλειες 3. Θα έλεγα να αποφύγεις τα USB TV tuners, αν δεν έχεις κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο να προτιμήσεις ένα τέτοιο 4. ASUS και AverMedia αρκετά καλά, απ' όσο έχω δει. Και σε πολύ προσιτές τιμές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Να προσθεσω οτι η ποιοτητα ληψης σηματος ειναι αρκετα καλη (στα περισσοτερα tuners), αλλα λογω της πολυ μεγαλυτερης αναλυσης των οθονων υπολογιστη το τελικο αποτελεσμα ειναι υποδεεστερο απο οτι αν ειχες μια αντιστοιχης διαγωνιου CRT τηλεοραση. Επισης η αποσταση θεασης παιζει ρολο οπως ειπε και ο μοντερατορας μας απο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.