Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρά ποιότητας των layout engines είναι κάπως έτσι:

WebKit > Presto > Gecko > KHTML .....χάος..... > Trident

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ολοκληρωμένος WebKit browser για όλες τις πλατφόρμες. Ο Εpiphany -τον οποίο συμπαθώ- έχει ακόμη δρόμο να διανύσει για να σταθεί απέναντι από τους άλλους browsers. Μέχρι τότε, Opera - Presto.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
(...)Μέχρι τότε, Opera - Presto.

Γεια σου Αδμίνορα! Οπαδός Opera, ε? Λοιπόν, μιας και είμαι επίσης οπαδός του Opera αμετακίνητος εδώ και 5 χρόνια, να αναφέρω πως Insomnia + Opera (9.52 τώρα) = πρόβλημα (π.χ. δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα από τους editors για τα μηνύματα, ούτε να κάνω γρήγορο edit στα μηνύματά μου).

Καταλαβαίνεις πως είναι αυτό τώρα... δυσκολεύει πολύ κάποιον που προσπαθεί να συμμετάσχει στο forum τούτο. Μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό?

Υ.Γ. Αν μου πεις να αλλάξω φυλλομετρητή, θα πέσει... γείωση, χα.

Δημοσ.
Γεια σου Αδμίνορα! Οπαδός Opera, ε? Λοιπόν, μιας και είμαι επίσης οπαδός του Opera αμετακίνητος εδώ και 5 χρόνια, να αναφέρω πως Insomnia + Opera (9.52 τώρα) = πρόβλημα (π.χ. δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα από τους editors για τα μηνύματα, ούτε να κάνω γρήγορο edit στα μηνύματά μου).

Καταλαβαίνεις πως είναι αυτό τώρα... δυσκολεύει πολύ κάποιον που προσπαθεί να συμμετάσχει στο forum τούτο. Μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό?

Υ.Γ. Αν μου πεις να αλλάξω φυλλομετρητή, θα πέσει... γείωση, χα.

Εδώ Insomnia + Opera 9.52 + 9.60 RC2 + Shared Qt Builds και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

:shifty: Αλλά δεν είμαι ο Admin του insomnia. Τα παράπονα σου στον HAL.

Δημοσ.

Ψιλο-κακό που με μπέρδεψε (τόσο πολύ που όυτε καν κοίταξα από κάτω!) προς στιγμήν το username σου, αλλά τέλος πάντων.

Δεν ξέρω σε τί λειτουργικό αναφέρεσαι, Αδμίνορα, πάντως σε winxp που είμαι Insomnia + Opera... δεν.

Υ.Γ. Κρίμα κι εγώ χάρηκα που είδα σε κάποιο forum έναν admin να συμμετέχει, χα! Νόμισα πως υπάρχει ενδιαφέρον. Sorry από τους υπόλοιπους για το κάπως off-topic, αλλά σε περίπτωση που ο "από-πάνω" ήταν όντως admin κόλλαγε. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
Δοκίμασα και τον opera και τον safari.Νομίζω κανένας τους δεν είχε μια απλή λειτουργία:ctrl+number για να με πάει στο εκάστοτε tab.

Ειλικρινά δεν έχω όρεξη να σου αναλύσω πόσες επιπλέον λειτουργίες έχει ο Opera σχετικά με τα tabs... Κάτσε ψάξτα. Αν αυτό το θεωρείς φοβερή λειτουργία και το ctrl+tab δεν σε καλύπτει, τότε όταν ανακαλύψεις τα "Open in new tab" (όχι background) ή το "Duplicate tab" μάλλον θα νιώθεις ότι ανακάλυψες ζωή στον Άρη.

Και ξαναλέω, αυτά πρέπει να υπάρχουν εξ'ορισμού. Όχι να ψάχνω να κατεβάσω 100 addons και να περιμένω μια ώρα να φορτώσουν.

Φιλικά τα λέω αυτά. Άποψη μου πάντα, αλλά κατά γενική ομολογία, ο Οpera δεν συγκρίνεται στο σερφάρισμα.

Δημοσ.

Πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια ο opera! Από τότε που άρχισα να τον χρησιμοποιώ δεν έχω κοιτάξει πίσω!

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσο μικρό μερίδιο...

Δημοσ.

Συνήθεια μάλλον.Και ο Opera και ο Safari μου φάνηκαν ανώτεροι απο τον Firefox,αλλά συνήθισα σε αυτόν και πελαγώνω με τους άλλους.

Δημοσ.
Ειλικρινά δεν έχω όρεξη να σου αναλύσω πόσες επιπλέον λειτουργίες έχει ο Opera σχετικά με τα tabs... Κάτσε ψάξτα. Αν αυτό το θεωρείς φοβερή λειτουργία και το ctrl+tab δεν σε καλύπτει, τότε όταν ανακαλύψεις τα "Open in new tab" (όχι background) ή το "Duplicate tab" μάλλον θα νιώθεις ότι ανακάλυψες ζωή στον Άρη.

Και ξαναλέω, αυτά πρέπει να υπάρχουν εξ'ορισμού. Όχι να ψάχνω να κατεβάσω 100 addons και να περιμένω μια ώρα να φορτώσουν.

Φιλικά τα λέω αυτά. Άποψη μου πάντα, αλλά κατά γενική ομολογία, ο Οpera δεν συγκρίνεται στο σερφάρισμα.

Το ξέρω είναι θέμα συνήθειας και δεν αντιλέγω οτι είναι πιο γρήγορος.Το έψαξα γιατί μου άρεσε κ εμένα.Έφτασα σε σημείο να γραφτώ στα forum και να ρωτήσω αν γίνεται γιατί είδα οτι μπορείς να αλλάξεις τα keywords από το μενου.Αλλά αυτό που ζητάω δεν γίνεται ακόμη.

Δημοσ.

Μάλλον τώρα θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς και να παρουσιάσουν νέες εκδόσεις με τον Ι.Ε.8, και η Αλεπού, ενώ ο πλοηγος του Γούγλη έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ακόμα...

Δημοσ.

O firefox στην έκδοση 3 έχει αρχίσει και γίνεται bloatware.Και είμαι σίγουρος οτι δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτή την εντύπωση...

Δημοσ.
Έχει σημασία τελικά ποιος είναι πρώτος browser κτλ;;

Έχει σημασία. Θυμάσαι στην δεκαετία του 90 πού έβλεπες "this website requires Netscape"; Και μετά στις αρχές της δεκαετίας μας που έβλεπες "this website requires Internet Explorer"; Η πρώτη περίοδος ήταν άσχημη αλλά η δεύτερη περίοδος ήταν πιο επώδηνη διότι συνέπεσε με την έκδοση 6.0 του IE που της λείπουνε αρκετά πράγματα στο CSS τμήμα και έχει μπόλικα rendering bugs. Επίσης ο browser αυτός έμεινε στάσιμος επί 5 χρόνια! Τελικά ήρθε ο Firefox και η Microsoft αναγκάστηκε να βγάλει νέα έκδοση του IE.

Αν θέλεις να μπορείς να χρησιμοποιείς τον browser της επιλογής σου, τότε κανένας browser δεν πρέπει να επικρατεί απέναντι των άλλων. Ιδανικά θέλουμε να είναι ισόποσα κατανεμημένα τα μερίδια αγοράς, και όσο περισότεροι browsers υπάρχουν στην αγορά τόσο καλύτερα.

Εγώ, π.χ. έχω στο pc μου και ΙΕ και firefox και opera. Σε ποια κατηγορία εντάσσονται οι παράλληλες εγκαταστάσεις;

Αν θέλεις να "ψηφίσεις" τότε σκέψου, ποιόν χρησιμοποιείς περισότερο; Ποιός σε βολεύει καλύτερα; Το δεύτερο είναι πιο συμαντικό από το πρώτο φυσικά.

O firefox στην έκδοση 3 έχει αρχίσει και γίνεται bloatware.Και είμαι σίγουρος οτι δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτή την εντύπωση...

Ο FF3 είναι αισθητα πιο ελαυρής από τον FF2, αλλά και παλύ είναι βαρύς για browser, γονατίζει ένα μηχάνημα 1.5GHz! Ο Safari και ο Chrome/Chromium είναι αρκετά light. Νομίζεις πως ήρθε η ώρα για ένα reset στον Firefox; Θυμάσαι τότε που ο Firefox ήταν μια απλή εκδοχή του Mozilla Suite;

Δημοσ.

Ο FF3 είναι αισθητα πιο ελαυρής από τον FF2, αλλά και παλύ είναι βαρύς για browser, γονατίζει ένα μηχάνημα 1.5GHz! Ο Safari και ο Chrome/Chromium είναι αρκετά light. Νομίζεις πως ήρθε η ώρα για ένα reset στον Firefox; Θυμάσαι τότε που ο Firefox ήταν μια απλή εκδοχή του Mozilla Suite;

Σε μηχάνημα Pentium 4 1,8 GHz κάνει τόση ώρα να ανοίξει και όταν ανοίξει έχει τέτοια καθυστέρηση το UI του που θέλεις να σπάσεις το PC....Τον δοκίμασα κ μετά από φορμάτ + σε ένα άλλο παρόμοιο μηχάνημα και κάνει τα ίδια!Οι εκδόσεις 2.0.0.14~17 δεν κάνουν αυτά τα πράγματα.:rolleyes:

Δημοσ.

ο chrome θα τα #@μιση ολα ακομα και beta που ειναι δειχνει να καταλαβαινει την αγορα μην ξεχνατε ειναι απλα στα σπαργανα ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...