tectonator Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Έχω ένα ACER laptop. Χθες πάω να κάνω xp recovery. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία το software ζητάει ένα password. Το γράφω (άρα το keyboard δουλεύει!!!!!) και συνεχίζει η διαδικασία. Μετά ρωτά εάν θέλω να κάνεις recovery από CD ή από το secret partition. Το touchpad σε αυτό το στάδιο λειτουργεί κανονικά και μπορώ να επιλέξω όποια από τις δύο επιλογές θέλω. Λοιπόν, μόλις τελείωσει η όλη διαδικασία του recovery το laptop κάνει restart και ακολουθούν τα γνωστά βήματα όπου πρέπει να διαλέξεις την χώρα, τη γλώσσα, την ώρα και το όνομα του υπολογιστή σου. Ε, κατά αυτή την διαδικασία το touchpad και το keyboard δεν ανταποκρίνονται πλέον καθόλου!!!!!:mad::mad: Παιδιά πείτε καμμία ιδέα γιατι το βλέπω να το πετάω από το παράθυρο!:devil: Thanks! P.S. Το εξωτερικό mouse δουλεύει κανονικά.
acomaedo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Συνέδεσε και ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο να δείς τι γίνεται...
tectonator Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Συνέδεσε και ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο να δείς τι γίνεται... Θα το δοκιμάσω αν και δεν είμαι σίγουρος εάν πρόκειται για hardware πρόβλημα!
Dimitris® Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Βρες και κατέβασε τα drivers από το keyboard & touchpad. Είχα πάθει και εγώ κάτι ανάλογο περίπου με ενα ΗΡ λάπτοπ. Αφού λοιπόν ξαναεγκατέστησα το driver όλα ήταν ΟΚ!
tectonator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Έβγαλα την μπαταρία από το laptop και τώρα δουλεύει όπως πριν!:confused: Εξηγήστε μου τώρα πως μια μπαταρία μπορεί να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα!!!!!!:mad:
giostau Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ίσως είναι κάποιο πρόβλημα στην τροφοδοσία.... ίσως απλά να είναι ο ανάδρομος Ερμής... ποιος ξέρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.