iced Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω σε τι ταχυτητες γραφετε τα dvd σας στο imac? Εχω κατι Taiyo Yuden και το Tosat μου βγαζει μεγιστη 8χ, μηπως ειναι λιγο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 καλημερα κανονικα επρεπε να κανεις ΓΟΟΓΛΕ. τελος παντον Optical drive: * Slot-loading 8x SuperDrive (DVD+/-R DL/DVD+/-RW/CD-RW) o Writes DVD+R DL and DVD-R DL discs at up to 4x speed o Writes DVD-R and DVD+R discs at up to 8x speed o Writes DVD-RW at up to 6x speed and DVD+RW discs at up to 8x speed o Reads DVDs at up to 8x speed o Writes CD-R discs at up to 24x speed o Writes CD-RW discs at up to 16x speed o Reads CDs at up to 24x speed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω σε τι ταχυτητες γραφετε τα dvd σας στο imac? Εχω κατι Taiyo Yuden και το Tosat μου βγαζει μεγιστη 8χ, μηπως ειναι λιγο???? Πάντως αν είναι dvd video, τότε ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να τα γράψεις σε ακόμα μικρότερη ταχύτητα, σε 4x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω σε τι ταχυτητες γραφετε τα dvd σας στο imac? Εχω κατι Taiyo Yuden και το Tosat μου βγαζει μεγιστη 8χ, μηπως ειναι λιγο???? Ο iMac εχει dvdrw φορητου(ιδιο δηλαδη με τα macbook) και οχι dvdrw σταθερου.. Αυτο εχει ως αποτελεσμα τις χαμηλοτερες ταχυτητες εγγραφης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyboy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 εγω εχω και εξωτερικο dvd r σε usb που μπορει να γραψει μεχρι 20χ, παλι μεχρι 8χ παει.... Εχω ομως την εντυπωση οτι για αυτο φταιει και το toast, γιατι ετσι φερεται και στα pc το αντιστοιχο προγραμμα της roxio (easy cd creator), γραφει πιο αργα απο το nero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασε το Burn να δεις τί ταχύτητες πιάνει εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.