Ampalon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μια ερωτηση,ισως χαζη, που απο οσο εψαξα δε βρηκα αναλογη.Γιατι να βαζουμε ανεμιστηρες που βαζουν αερα στο κουτι και αλλους που βγαζουν;Αμα βαλω εναν που βγαζει(=ζεστος) εναν χ ογκο αερα ανα μοναδα χρονου αυτοματως δε σημαινει οτι σε αυτον το χρονο μπαινει και ενας χ ογκος αερας(=κρυος);Και το αναποδο δηλαδη.
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Καλυτερη ροη αερα σημαινει πιο ψυχρο συστημα.αρα καλυτερη λειτουργια.ο ψυχρος αερας μπαινει παντα απο κατω και ο ζεστος επειδη ειναι πιο ελαφρυς ανεβαινει προς τα πανω.Τα ανεμηστηρια τα βαζουμε με αυτη τη φορα :στην προσοψη μπαινει ο αερας και στην πισω οψη βγαινει.στο πλαινο παραθυρο βαζει αερα ο κατω και βγαζει ο πανω.σε περιπτωση που υπαρχει και στην πανω πλευρα ανεμηστηρας αυτος βγαζει.
antonl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Υποθέτω ότι με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα πιο ομαλό ρεύμα αέρα. Αν είχες μόνο έναν ανεμιστήρα στο πίσω μέρος που να βγάζει, ο αέρας πιθανόν να έμπαινε από περισσότερα σημεία του κουτιού (απ τις πλαϊνές γρίλιες, απ τα κενά μεταξύ των brackets των pci κλπ). Αν τον αναγκάσουμε να μπει απ την αντίθετη κατεύθυνση απ αυτή που θα βγει σχηματίζεται ένα πιο ομοιογενές ρεύμα. Συν ότι ο μπροστινός ανεμιστήρας συνήθως χρησιμοποιείται για να ψύχει και τους σκληρούς δίσκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.