clockwork Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 καλημερα!! επειδη απαντηση δεν παιρνω απο τα σχετικα θεματα ανοιγω ενα καινουργιο για να ρωταμε εμεις που εχουμε λογαριασμο στην Πειραιως, ας γινει κατι αντιστοιχο και με τις αλλες τραπεζες. λοιπον, για αγορες και πωλησεις απο ebay με χρηση paypal, γινετε δεκτη η προπληρωμενη καρτα weBuy ? Η καρτα είναι virtual δηλαδη κανεις αιτηση απο το winbanking της Πειραιως και παιρνεις τα στοιχεια της καρτας αμεσα- δεν παιρνεις κανονικη πλαστικη καρτα απο το καταστημα της τραπεζας. με απλα λογια μπορω να δηλωσω την προπληρωμενη στην paypal και αν πουλησω κατι να πανε τα λεφτα στη προπληρωμενη ? και μετα στο λογαριασμο μου μεσω winbank... παιδια συγγνωμη κιολας αλλα με καιει το θεμα πολυ... σας παρακαλω μια απαντηση γιατι θελω να αρχισω αμεσα και δεν ξερω τι να κανω... -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 01 : 24 : 09----- λοιπον, πηρα τηλεφωνο στην Πειραιως και μου ειπαν πως η προπληρωμενη τους δεν δεχετε πληρωμες, τωρα το ερωτημα ειναι στο paypal γινετε να δηλωσω δυο καρτες? δηλαδη με την προπληρωμενη να πληρωνω και να με την χρεωστικη του λογαριασμου να πληρωνομαι? μια απαντηση ρε παιδες.....πλεασεεεε!
AlexNet Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να δηλώσεις έναν λογαριασμό της πειραιώς στο Paypal και να "κατεβάζεις" εκεί τα χρήματα. Τι κόστος έκδοσης/ανανέωσης έχει η καρτα; Επίσης μπορείς να δηλώσεις απευθείας την καρτα από το ΑΤΜ στο paypal και να χρεώνεται αυτή.
clockwork Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 εγω που ειχα ηδη ενα λογαριασμο στην τραπεζα μου το κανανε δωρεαν το winbank. Η προπληρωμενη weBuy ειναι δωερεαν μου ειπαν και την ενεργοποιω μεσα απο το winbank δινοντας μου ενα τετραψηφιο κωδικο κτλ κτλ (δεν την ενεργοποιησα ακομη γιατι δεν εχω καταληξει ακριβως πως θα το κανω...) σημ¨ δεν καταλαβα τι ακριβως μου ειπες για ποια καρτα να δηλωσω στο paypal??
kfyros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι θεμα της Πειραιώς, είναι του Paypal. Δίνεις την κάρτα στο Paypal για να την κάνει Verify (αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις πληρωμές), περιμένεις να σου κάνει μια χρέωση (νομίζω 0,01$) την οποία την ακυρώνει μετά (ή στην συμψηφίζει στην πρώτη πληρωμή που θα κάνεις), και μπορείς να κάνεις πληρωμές. Σε πολλά sites δεν δέχονται τις prepaid . Το έχω δοκιμάσει με μια Eurobank prepaid VISA που έχω. Προφανώς με κάποιο τρόπο καταλαβαίνουν ότι είναι prepaid, και την απορρίπτουν. Δεν ξέρω αν το paypal είναι ένα από αυτά. Φτιάξε ένα account στο paypal και δοκίμασε το. Έτσι κι αλλιώς,ότι και να κάνεις, αν δεν γίνει verified από την paypal δεν ενεργοποιείται η αντίστοιχη υπηρεσία. Το Verification δεν γίνεται άμεσα. Περνάνε κάποιες μέρες. Έχουν προσθέσει και επιπλέον πράγματα πρόσφατα. Νομίζω ότι μπορείς να δώσεις τραπεζικό λογαριασμό κατευθείαν (IBAN προφανώς) για συναλλαγές. Σημείωση: Έχεις διαβάσει για την προμήθεια που παίρνει το paypal για εμπόρους (είσπραξη μέσω paypal σαν αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ) ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά μεγάλη. Παλιότερα θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει για περίπου 7% !!! Για ψάξτο στους όρους του...
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Η συγκεκριμένη κάρτα σου κρατάει προμήθεια όταν την γεμίζεις ; στο site αναφέρει: Δεν υπάρχουν χρεώσεις! Αποκτήστε την τώρα ΔΩΡΕΑΝ και επωφεληθείτε από τη δωρεάν αρχική περίοδο χρήσης.
Don_Quixote Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Η συγκεκριμένη κάρτα σου κρατάει προμήθεια όταν την γεμίζεις ;στο site αναφέρει: Δεν υπάρχουν χρεώσεις! Αποκτήστε την τώρα ΔΩΡΕΑΝ και επωφεληθείτε από τη δωρεάν αρχική περίοδο χρήσης. Δεν κρατάει προμήθεια στην φόρτιση. Πολύ καλή λύση για online αγορές την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δηλαδή αν κατάλαβα καλά η χρήση της είναι τελείως δωρεάν. αλλά γιατί λέει "...δωρεάν αρχική περίοδο χρήσης."; θέλω κι εγώ να βγάλω μια κάρτα και σκέφτομαι γι αυτήν. οπότε παώ σε ένα κατάστημα ,ανοίγω ένα λογαριασμό(για να μπορώ να την φορτίζω) κάνω αίτηση για την κάρτα και δε μου κοστίζει τίποτα.σωστά κατάλαβα; ξέρει κανείς αν είναι αποδεκτή στο site της vodafone για ανανέωση χρόνου στα καρτοκινητά (ζητάει CVC2/CVV2); σου έχει τύχει αν μην τη δέχοντε κάπου;
D-tonys7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 εγω που ειχα ηδη ενα λογαριασμο στην τραπεζα μου το κανανε δωρεαν το winbank. Η προπληρωμενη weBuy ειναι δωερεαν μου ειπαν και την ενεργοποιω μεσα απο το winbank δινοντας μου ενα τετραψηφιο κωδικο κτλ κτλ (δεν την ενεργοποιησα ακομη γιατι δεν εχω καταληξει ακριβως πως θα το κανω...) σημ¨ δεν καταλαβα τι ακριβως μου ειπες για ποια καρτα να δηλωσω στο paypal?? Δεν έχω καταλάβει γιατί είναι δωρεάν?? Εγώ πλήρωσα 15 ευρώ περίπου για ενεργοποίηση της υπηρεσίας web banking όπου σου δίνει user kai password για να μπαίνεις στο site όπου μπορείς να βγάλεις αυτή την εικονική κάρτα................Κυρίως για αγορές μέσω internet είναι......................έγω δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμη άλλα την θέλω κυρίως για τα στοιχηματικά sites που έχω γραφτεί για να βάζω το όποιο κέρδος απο τους αγώνες..............μετά τα μεταφέρεις στην χρεωστική/αναλήψέως η και το αντίστροφο...........................
Don_Quixote Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Είναι δωρεάν η χρήση της. Απλά λέει εκμεταλευτείτε την δωρεάν περίοδο χρήσης για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που αργότερα θέλουν να βάλουν κάποια χρέωση.Την έχω κανά τρίμηνο και έχω κάνει αγορές απο διάφορα e-shops του εξωτερικού. Λειτουργεί ως μια κανονική Mastercard και σου δίνει και τον τριψήφιο αριθμό ασφαλείας που ζητούν στο checkout τα e-shops.Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις λογαριασμό στην Πειραιώς και να ζητήσεις κωδικούς για το e-banking (αυτό χρεώνεται μόνο την πρώτη φορά με ένα μικρό ποσό και μετά ισχύει χωρίς καμία επιπλέον χρέωση) για να κάνεις την αίτηση για την Webuy και να την διαχειρίζεσαι απο το net.
D-tonys7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Είναι δωρεάν η χρήση της. Απλά λέει εκμεταλευτείτε την δωρεάν περίοδο χρήσης για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που αργότερα θέλουν να βάλουν κάποια χρέωση.Την έχω κανά τρίμηνο και έχω κάνει αγορές απο διάφορα e-shops του εξωτερικού. Λειτουργεί ως μια κανονική Mastercard και σου δίνει και τον τριψήφιο αριθμό ασφαλείας που ζητούν στο checkout τα e-shops.Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις λογαριασμό στην Πειραιώς και να ζητήσεις κωδικούς για το e-banking (αυτό χρεώνεται μόνο την πρώτη φορά με ένα μικρό ποσό και μετά ισχύει χωρίς καμία επιπλέον χρέωση) για να κάνεις την αίτηση για την Webuy και να την διαχειρίζεσαι απο το net. Για να μπεις στο Web Banking του λογαριασμού σου με κωδικούς πληρώνεις 15 ευρώ........αλλιώς δεν μπορείς να βγάλεις την κάρτα
madsc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δουλεύει κανονικά η weBuy της Πειραιώς με Paypal, και πρέπει να είναι η πιο βολική λύση prepaid για αγορές online αυτή τη στιγμή. Τελευταία φορά που τσέκαρα χρέωνε 2,5Ε για "φόρτιση" από τον λογαριασμό Internet Banking. /sc
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δουλεύει κανονικά η weBuy της Πειραιώς με Paypal, και πρέπει να είναι η πιο βολική λύση prepaid για αγορές online αυτή τη στιγμή. Τελευταία φορά που τσέκαρα χρέωνε 2,5Ε για "φόρτιση" από τον λογαριασμό Internet Banking. /sc τώρα με μπερδέψατε. τελικά χρεώνεται η φόρτιση; πριν είχε αναφερθεί ότι είναι δωρεάν.
Don_Quixote Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 τώρα με μπερδέψατε.τελικά χρεώνεται η φόρτιση; πριν είχε αναφερθεί ότι είναι δωρεάν. Τι να σου πώ. Εμένα δεν μου χρεώνει τίποτα για την φόρτιση της κάρτας.Επειδή όμως εδώ ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του κάνε ένα τηλ. στο 800 11 20000 για να σιγουρευτείς.
Mr_Terror Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ουτε σε μενα χρεωνει κατι.Πολυ καλη λυση για αγορες.
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και μου είπανε ότι υπάρχει χρέωση για τη φόρτιση. συγκεκριμένα: 1% επί του ποσού με ελάχιστη χρέωση 0,5€ και μέγιστη 2€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.