ncckl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δεδομενου ότι εχω συνδεση HOL μεσω ΟΤΕ (2ΜΒps) και θελω να παω σε Conn-x (24MBps), θέλω να ρωτησω τα εξης: α) πρεπει πρωτα να κανω αιτημα συνδεσης στον ΟΤΕ και τιποτα άλλο, ή αφου ενεργοποιηθει το conn-x θα πρεπει να ζητησω αποσυνδεση απο τη HOL; β) υπαρχει θεμα 'φορητοτητας' οπως στις εταιρειες κινητης (οπου θα πρεπει στον παλιο κ τον νεο παροχο τα στοιχεια να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια), ή κανει κουμαντο ο ΟΤΕ και δε ζηταει κανενα στοιχειο απο τη HOL κανοντας απευθειας τη συνδεση; (Τωρα στη Hol εχουν τα δικα μου στοιχεια, αλλα το τηλεφωνο ειναι στο ονομα της μητερας μου) γ) ξερουμε αν υπαρχουν τιποτα 'παιχνιδακια' απο τη HOL ωστε να με καθυστερησουν για να μη φυγω; Το συμβολαιο μου ολοκληρωνει 12μηνο στις 15/10/2008. Μηπως επρεπε να τους ενημερωσω νωριτερα; Στο ΠΡΩΤΟ συμβολαιο που ειχα κανει το 2006 και ανανεωσα περυσι ελεγε οτι υπαρχει ΑΥΤΟΜΑΤΗ 12μηνη ανανεωση, εκτός αν ειδοποιηθουν για διακοπή 45 μέρες νωρίτερα. Μπορούν να πατησουν σε κατι τετοιο; Τα φωτα σας παρακαλω...
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 δεν χρειαζεται να ζητησεις αποσυνδεση απλα προληπτικα αφου ενεργοποιηθει παρε ενα τηλ να πεις οτι εχω σταματησει μην σου πουν μετα τιποτα και σε χρεωσουν χορις λογο.τα στοιχεια σου τα συμπληρωνεις σε αλλη αιτηση απο την αρχη ασχετο με τα στοιχεια στην αλλη αιτηση.οχι παιχνιδακια δεν θα σου κανουν μια που ο οτε θα τους πει εγω παιρνω την γραμμη του πελατη συν οτι ο οτε κανει τις αλλαγες καλωδιων.χιχι.καλου κακου παρτους απο τωρα να πεις οτι θελω να διακοψω για να μετρανε και οι μερες οποτε ακομα και να πατησουν σε αυτο να μην υπαρχει θεμα που δεν νομιζω οτι θα καταφερουν να πατησουν σε αυτο.το πολυ να σε χρεωσουν για λιγες ημερες παραπανω.απλα η αιτηση στον οτε θα εχεις τα στοιχεια σου που θα ερχεται σε σενα ο λογαριασμος και της μητερας σου σαν ιδιοκτητης γραμμης.
ncckl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ευκολο ακουγεται. Η ανησυχια μου ηταν επειδη εχω δει να ακυρωνονται σωρηδον αιτησεις φορητοτητας στα κινητα για ενα 'ι' ή ένα 'σ' μεταξύ των αιτησεων, και δεν θελω να την πατησω ετσι. Αφου εχει ετσι η κατασταση τοτε με καλυπτει...χαλαρα. Mille merci, poulinos!
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ευκολο ακουγεται. Η ανησυχια μου ηταν επειδη εχω δει να ακυρωνονται σωρηδον αιτησεις φορητοτητας στα κινητα για ενα 'ι' ή ένα 'σ' μεταξύ των αιτησεων, και δεν θελω να την πατησω ετσι.Αφου εχει ετσι η κατασταση τοτε με καλυπτει...χαλαρα. Mille merci, poulinos! αν αλλαξεις μονο το adsl εννοειτε οτι δεν υπαρχει καμια φορητοτητα.δηλαδη αν το τηλ ειναι στον οτε και ειχες forthnet στο ιντερνετ και μετα πας hol δεν υπαρχει φορητοτητα στο ιντερνετ.απλα αλλαζει ο οτε τα καλωδια απο dslam se dslam και αυτο ηταν
binary_dreamer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 κάνε αίτηση στον ΟΤΕ και από εκεί θα δρομολογηθούν όλα. Μόλις συνδεθείς στον ΟΤΕ τότε κάνε αίτηση στον παλιό πάροχο (καλού-κακού) για να μην σε χρεώνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.