South_Park Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα. Εδώ και καμιά βδομάδα ο φορητός μου σέρνεται τρομερά, είναι σχεδόν κολλημένος και δεν μπορώ ουσιαστικά να κάνω τίποτε. Παρά το ψάξιμο με αντιϊκά δε βρήκα κάτι. Μάλιστα έκανα και επαναφορά συστήματος γιατί τις τελευταίες μέρες είχα δοκιμάσει 2-3 προγράμματα, αλλά και πάλι τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι που να μπορεί να βοηθήσεί;
pirobatis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα.Εδώ και καμιά βδομάδα ο φορητός μου σέρνεται τρομερά, είναι σχεδόν κολλημένος και δεν μπορώ ουσιαστικά να κάνω τίποτε. Παρά το ψάξιμο με αντιϊκά δε βρήκα κάτι. Μάλιστα έκανα και επαναφορά συστήματος γιατί τις τελευταίες μέρες είχα δοκιμάσει 2-3 προγράμματα, αλλά και πάλι τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι που να μπορεί να βοηθήσεί; δες στον task manager τι σου τρωει την μνημη και το cpu τοσο πολυ....τι προγραμματα δοκιμασες?
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 όλα σχετικά είναι, γι αυτό αρχίνα με το να κάνεις έναν γενικό έλεγχο του δίσκου με το HDTune πχ
Dimitris® Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 δες στον task manager τι σου τρωει την μνημη και το cpu τοσο πολυ.... Ναι για κάνε αρχικά αυτό και βλέπουμε...
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ναι για κάνε αρχικά αυτό και βλέπουμε... ...λέω να το παίξω μάντης, και να στοιχηματίσω ότι δε θα δει "κάτι" ΕΚΕΙ...
South_Park Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο ρε παιδιά, είχα κολλήσει και δε σκέφτηκα το πιο απλό. Λοιπόν είδα ότι αυτό που μετά από κανένα πεντάλεπτο λειτουργίας του υπολογιστή απασχολούσαι κατά 99% τον επεξεργαστή ήταν το nmindexstoresvr.exe. Ψάχνοντας στο google βρήκα (καταρχήν είχαν πολλοί το ίδιο πρόβλημα) ότι το αρχείο είναι εφαρμογή του Nero 7 & 8 και προσπαθεί να καταγράψει όλα τα αρχεία πολυμέσων στους δίσκους για να έχει μετά γρηγορότερη πρόσβαση σ' αυτά, αλλά προφανώς το κάνει με λάθος τρόπο. Το καλό είναι ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία, για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν οδηγίες στο http://www.jakeludington.com/nero/20071127_what_is_nmindexstoresvrexe.html αλλά και σε πολλά άλλα μέρη αν ψάξετε λίγο. Ευχαριστώ και ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι άν έχουν το ίδιο πρόβλημα.
pirobatis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ακομα ενα προβλημα με nero...τεσπα χαρηκα που βοηθησα.
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ...και 'γω με τη σειρά μου παίρνω πίσω τις μαντεψιές μου και πάω σ' άλλη παραλία (υπέθεσα βέβαια πως απ΄τη στιγμή που έγινε sys restore σε ημερομηνία "απροβλημάτιστη", πιθανές προβληματικές διεργασίες δεν θα έπαιζαν πλέον...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.