Προς το περιεχόμενο

μετατροπη mac δισκου σε pc

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο Mac απο την δεκαετια του 90. Κατι εχει παθει η οθονη και δεν ανοιγει , και δεν λειτουργουν τo keyboard και το mouse.Επειδη το εχω μεταφερει σε νηπιαγωγειο χωριου και δεν ειναι ευκολο να βρω spare οθονη και πληκτρολογια και mouse, σκεφτηκα μηπως μπορω να βγαλω τον δισκο και να τον συνδεσω με καποιον τροπο σε pc.

Αν γινει αυτο , θελω να μπορεσω να βρω καποιον emulator για Mac , ετσι ωστε να μπορω να τρεξω τις εφαρμογες του , σε pc. 'Η , τελοσπαντων να "τραβηξω" καποιες εικονες που εχω και να τις μεταφερω στο pc.

Ειναι εφικτο;Βασικα , πρωτα πρωτα πρεπει να βρω τροπο να συνδεδω τον δισκο του mac , στο pc.

Exετε καμια διαφορετικη ιδεα;

Δημοσ.

Δεν μας λές τί είδους υπολογιστής είναι... Στη δεκαετία του 90 κυκλοφόρησαν πάρα πολλά apple μηχανήματα...

Λογικά θα μπορείς να συνδέσεις τον δίσκο σε ένα οποιοδήποτε μηχάνημα με IDE controller. Για να διαβάσεις όμως τα δεδομένα του δίσκου (μέσα απο τα windows) θα χρειαστείς ένα προγραματάκι σαν το Macdisk.

Δημοσ.

δεν ξερω τι μοντελο ειναι γιατι ειμαι Αθηνα αυτη τη στιγμη.Παντως θα κατεβασω το προγραμμα που λες και θα συνδεσω τον δισκο σε pc να δω αν μπορω να τον διαβασω.Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...