mavlamemos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον δεν υπαρχει κανα ιδιαιτερο προβλημα απλα επειδη μου βγαζει σφαλμα στο prime 95 θελω να μου πειτε παν κατ τι να κανω για να ειναι ολα οκ.Μητρικη P5KC Μνημες Corsair στα 675 (normal)@ 840 MHz και τον εχω φτασει στα 3800 MHz.Τα Volt που ειναι στα 1,475 ειναι καλα η θα ψηθει τιποτα?στις μνημες δεν εχω δωσει ρευμα και θελω μια γνωμη γενικα για ολα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Βαλε αμεσα το CPU-Z και πες μας ποσα βολτ αναγραφει... Ετσι και ειναι 1,475 Real εχει φαει degrade η CPU και εισαι πολυ καλα στα 3800...
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Οχι real παλι καλα!!!Ας ειναι καλα το Vdroop!!Ειναι στα 1,368V
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ουφφφ! Αρχικα αλλαξε διαιρετη να ριξεις τις μνημες (λιγες πανε απο 640 στα 800+). Βαλε το Coretemp (τη νεα εκδοση που λεει σωστα τις θερμοκρασιες), και παραλληλα με το Prime95 στο Max Heat mode ελεγχε θερμοκρασιες...! Αν δε ξεπερασει τους 70 πας παρακατω. Αν τους ξεπερασει ριχνεις συχνοτητα. Αν βγαλει σφαλμα με τις μνημες πιο κατω απο 800 και τη θερμοκρασια πιο κατω απο 70, τοτε εχει φαει degrade και πρεπει να ριξεις και τα Mhz της CPU.
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Με Prime 95 να δουλευει στο blend εδω και καμια ωρα περιπου και με HardwareMonitor και το Core temp που μου ειπες και τα 2 λενε 62 C.Διαιρετη δεν ξερω πως να αλλαζω και να σου πω την καθαρη αληθεια δεν εχω βρει καποια επιλογη στο bios.Οι μνημες δουλευαν και πιο πριν στα 800+ και ηταν rock stable (πιστευω).παντως σε ευχαριστω πολυ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Θερμοκρασιες οκ. CPU 3,8GHz χωρις προβλημα στο Prime. Voltage ανεκτο. Ραμ πολυ καλα! Ε τι αλλο θες?
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ηθελα απλα μια εμπειρη γνωμη.ξερετε πολλα εδω παναθεμα σας!!! !!!Βασικα ηθελα για τα volt μια γνωμη επειδη στην intel λεει εως 1,35 ενω εγω τον εστειλα αρκετα πιο πανω γιαυτο.Παντως σε ευχαριστω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Εεεεεεεε νταξει! Κι εγω τον Ε8400 μου του εριξα 1,44 (1,52 στο BIOS) και πηγε 4,3GHz αλλα μετα απο τα benchmarks εκεινης της ημερας αρνιοταν να μπουταρει... Αποτελεσμα: Με λιιιγο πιο κατω βολτ (1,50 στη μητρικη, 1,42 real) παιζω τωρα μοοολις στα 3,76GHz full stable. Αλλα δε πειραζει, καλα ειναι Μονο μη σου βγαλει σφαλμα το prime.
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 μου εβγαλε λαθος πριν απο κανα 2ωρο και μετα μαντεψε!!!μια ωραια και τρυφερη ΜΠΛΕ οθονη που ηταν ολη δικη μου.αλλα μετα ολα οκ μεχρι τωρα.να σε ρωτησω κατι τελευταιο και παυω να σε πριζω..Degrade ειναι αυτο που λενε αρχιζει να βαραει μπιελα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Degrade ειναι η αλλοιωση μιας CPU (συνηθως απο overvoltage), με αποτελεσμα να μη μπορει να δουλεψει στις συχνοτητες που πριν μπορουσε, αναγκαζοντας σε να υπαναχωρησεις σε χαμηλοτερες. Βαλε το memtest (bootable cd ειναι free) και δες εαν οι μνημες σου βαρανε σφαλματα εκει. Στα ποσα βολτ τις εχεις?
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 στο auto ειναι.δεν το εχω ψαξει πολυ με τις μνημες και δεν πολυ ξερω.στον οδηγο του phovos που ειδα εχει κανονικα 1,9V.αααα και οι χρονισμοι ειναι 4-4-4-12.τους ειχα 5-5-5-15 αλλα οταν πειραματιζομουν ηταν ολα οκ.Το εργαλειο για τις μνημες των windows κανει?Δεν εχω αγραφα cd...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Καλυτερα το bootable cd για να τσεκαρει ολη τη ραμ και οχι μονο οση δε χρησιμοποιουν τα windows. Εισαι με 4ρια (4-4-4-12) στα 840Mhz (απο 675) και εχεις και παραπονο? Κανε τσεκ οποτε μπορεσεις γιατι νομιζω οτι σε κοβουν οι ραμ.
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 εγω???????ποτε ειχα????αχ αχ!!! με παρεξηγησες!!οκ οταν βρω θα το κανω.αν με κοβουν λεμε αν τι κανω?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δινεις συνετα λιγο ρευματακι παραπανω (απο 1,9 π.χ. δωσε 2,1). Οχι πανω απο 2,25 παντα και μετα ξανακανε memtest. Αν σου βγαλει και παλι κοκκιναδια γυρνα και CPU και μνημες ενα κλικ πιο κατω και γυρνα και το ρευμα της ραμ εκει που ηταν πριν. Και ξανακανε τεστ (και μεμτεστ και prime) Ασχετο, αλλα γιατι ρεβομαι φιστυκια?
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ποσα εφαγες και εσυ βραδυατικα?????εγω ειχα ενα περιστατικο με ηλιοσπορους πριν απο 6 χρονια!!!ακομα να φαω!!!ασε!δραματα...οκ θα ξεκινησω απο τα 2 χαλαρα και βλεπουμε.δοκιμες κανουμε παντα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.