Dakonblackblade Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Με παπά και με κουμπάρο.http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/product.html?ReadForm&path=private_headsets_pc_pro-gaming&product=502141 Mε 150 από Νάκα.Τα έχει ακούσει κανείς?Το μικ είναι Must για μένα που είναι συνεχως στο skype Technical Data Headphones Headphone Type Circumaural, closed Speaker Type Dynamic, 38 mm, Nd magnet Frequency Response 10 Hz – 26,000 Hz Impedance 150 Ohms Sensitivity 108 dBSPL Distortion < 0.1% Microphone Pick-up Pattern Noise Cancelling Frequency Response 50 Hz . 16,000 Hz Sensitivity -38 dBV at 94 dBSPL Cable Length 3 m Connectors Two 1/8” / 3.5 mm plug
Eloy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Με παπά και με κουμπάρο.http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/product.html?ReadForm&path=private_headsets_pc_pro-gaming&product=502141 Mε 150 από Νάκα.Τα έχει ακούσει κανείς?Το μικ είναι Must για μένα που είναι συνεχως στο skype Τι μπαταρίες παίρνει και πόσο λες να κρατάνε ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Εεε κοιτα τα Ζενχάιζερ ειναι ποιοτικοτατα. Κι εμενα η αποκριση συχνοτητας απο τα ΔΕΚΑ (!!!) Χερτζ και η παραμορφωση μολις 0,1% μου λεει οτι ειναι αριστοτατα για multimedia ακουστικα. Αλλα υποψη ο νακας πετσοκοβει "λιγακι" με τις τιμες του...
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Και έξω 170 δολλάρια.Νορμαλ δλδ.Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πετάξω τα 20 ευρώ Logitech
tmjuju Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Πέραν της φήμης τους – και την πρώτη μου (άγαρμπη και ατεκμηρίωτη) άποψη ότι πιθανότατα ναι αξίζει να τα πάρεις. Τα άκουσες συνδεδεμένα σε PC ή σε ενισχυτή ακουστικών? Ελπίζω η κάρτα ήχου σου να μπορεί να τα οδηγήσει αξιοπρεπώς. Γενικά οι περισσότεροι που πάνε σε καλά ακουστικά ξεχνάνε τα ηχεία μετά. Οπότε αξίζει εάν θες να το δεις από αυτή την οπτική γωνία. Άλλοι δίνουν τα ίδια λεφτά για ηχεία, εσύ δώσε για ακουστικά. Πάντως και η κάρτα να μην μπορεί να τα οδηγήσει πλήρως… στο μέλλον βάζεις και ένα καλό ενισχυτή ακουστικών και θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα για καλό ήχο … στην καρέκλα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.