Προς το περιεχόμενο

hardcore games for wii..

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλουτσικο το Mad world. για τον φιλο που ελεγε πιο να παιξει στο wii fps εγω θα του προτεινα COD5 γιατι το online του στο wii ειναι παρα πολυ καλο!!!!!!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραίο το MadWorld. Είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένο αλλά δεν είναι του γούστου μου τα beatem up.

Επίσης μου τη σπάει που το παιχνίδι δεν είναι fullscreen. Έχω μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά και πάνω και κάτω. Σαν να είναι zoom-out ένα πράμα.

Και το κακό είναι ότι από αυτά που διαβάζω, το πρόβλημα το έχουνε σχεδόν όλοι όσοι έχουν widescreen TV, τόσο στην PAL όσο και στην NTSC έκδοση.

Never mind. Το Broken Sword είναι πιό hardcore φάση για μένα. Μόλις το τελειώσω θα συνεχίσω με το Madworld.

Το Rogue Trooper τερμάτισα εχθές και μπορώ να πώ ότι το παιχνίδι ήταν άκρως ικανοποιητικό και αν και PS2 port είναι έτη φωτός ανώτερο από το 90% των Wii-exclusive παιχνιδιών.

Δημοσ.

Καλά ρε πάνθηρα εσύ τώρα τα ανακάλυψες τα broken sword και rogue trooper;Πρέπει να δω το madworld,το project zero 4 + Rygar είναι ελεεινά απογοητευτικά και ακούστηκαν φήμες ότι το 1ο δεν θα κυκλοφορήσει καν εκτός Ιαπωνίας.Ευτυχώς που ξέρω μανδαρινά και μπορώ και παίζω κανένα JAP παιχνιδάκι.

Δημοσ.
Ωραίο το MadWorld. Είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένο αλλά δεν είναι του γούστου μου τα beatem up.

Επίσης μου τη σπάει που το παιχνίδι δεν είναι fullscreen. Έχω μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά και πάνω και κάτω. Σαν να είναι zoom-out ένα πράμα.

Και το κακό είναι ότι από αυτά που διαβάζω, το πρόβλημα το έχουνε σχεδόν όλοι όσοι έχουν widescreen TV, τόσο στην PAL όσο και στην NTSC έκδοση.

Never mind. Το Broken Sword είναι πιό hardcore φάση για μένα. Μόλις το τελειώσω θα συνεχίσω με το Madworld.

Το Rogue Trooper τερμάτισα εχθές και μπορώ να πώ ότι το παιχνίδι ήταν άκρως ικανοποιητικό και αν και PS2 port είναι έτη φωτός ανώτερο από το 90% των Wii-exclusive παιχνιδιών.

Πάνθηρα το Rogue Trooper fps είναι? Τι controls έχει? Εκμεταλλεύεται καθόλου το wii mote?

Επίσης αν σου είναι εύκολο πες δυο λόγια για το broken sword. Δε το έχω παίξει ποτέ ούτε σε PC οπότε δε μου φαίνεται κακή ιδέα να ασχοληθώ τώρα στο wii. Το κοντεύεις? ποιες είναι οι εντυπώσεις σου? Υπάρχει κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα adventures που έχουν κυκλοφορήσει στο wii (και που δεν είναι λίγα)?

Δημοσ.

απο adventures Ξεχωριζουν:

agatha cristie

broken sword

greys anatomy

το roque trooper ειναι παιχνιδαρα που το ειχα παιξει στο Pc τωρα δεν ξερω αν ειναι μεταφορα απο pc ή εντελως καινουριο

Δημοσ.

To Rogue Trooper είναι το ίδιο με το PC ή καλύτερα το PS2 παιχνίδι.

Rogue Trooper: Quartz Zone Massacre Wii Review

Είναι 3rd person shooter, δηλαδή βλέπεις το χαρακτήρα σου.

Το χειριστήριο το εκμεταλεύεται πλήρως και αψεγάδιαστα. Αμεσότατη ανταπόκριση και πολύ μεγάλο εύρος customization dead zone και sensitivity. Ένα σκαλί πιό πάνω από Metroid 3 και ένα σκαλί πιό κάτω από Medal of Honor Heroes 2.

Πολύ καλύτερος από COD 5.

Κάτι όμως που επηρεάζει λίγο αρνητικά το βαθμό δυσκολίας, μιάς και είναι πανεύκολο να σκοτώνεις τους κακούς. Το normal ήταν τόσο εύκολο, που το έβαλα και το τερμάτισα τελικά στο Hard, το οποίο και πάλι ήταν πολύ εύκολο. Θα το δοκιμάσω και στο Masaqrue (ultra hard).

Όπως και να έχει, port ξε-port, το Rogue Trooper μπαίνει άνετα στους καλύτερους τίτλους του Wii.

Το Broken Sword καθαρόαιμο point n click adventure, στο οποίο έχουν προστεθεί πάρα πολλά Wii-specific puzzles και γρίφοι. Οπότε ακόμα και γι'αυτόν που το έχει παίξει στο PC, το παιχνίδι έχει καινούργια πράματα να προσφέρει.

Ακόμα στην αρχή είμαι, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω απόψη, πέραν ότι το παιχνίδι φαίνεται πάρα πολύ ωραίο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...