fearwhatnow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Και αναβιωνει το thread διοτι βγηκε το Tenchu Shadow Assassins...και ειναι απλα καταπληκτικο σε ολους τους τομεις.Και ειναι και hardcore.Ερχεται και το House of the Dead Overkill..
dpilio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 όχι ρε panther απλά πρέπει να ξεκολλήσει λιγάκι η Nintendo.Τη βαρεθήκαμε. αν και δεν εχω ουτε xbox-ps-wii θα υποστηριξω το wii γιατι ακριβως ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ καποιος και αυτος ειναι η Nitendo.... Και δεν ξεκολλησε επειδη εβγαλε ενα νεο παιχνιδι αλλα επειδη εβγαλε μια ΝΕΑ ΚΟΝΣΟΛΑ κατι το οποιο φαινετε πως δεν ειναι ικανη να κανει η sony και η microsoft!!! Το να δημιουργησεις ενα παιχνιδι με καλυτερα γραφικα-στορυ κτλ. για να σε κανει να παρεις μια νεα κονσολα (που απλα εχει καλυτερο hardware) ειναι περισσοτερο κατακριτεο και ευκολο (για την δικη μου αποψη) απο το να βγαλεις νεα κονσολα που θα βαζει νεα χαρακτηριστικα σε ενα "παλιο" παιχνιδι... Φιλικα, Δημητρης.
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Καλά το COD 5 είναι κορυφή. Επίσης στα hardcore games πρέπει να μπεί και το House of the Dead: Overkill το οποίο τα σπάει σε πολλαπλό επίπεδο. Υπάρχει και το Rogue Trooper, το οποίο είναι άριστο PS2 port με καταπληκτικό χειρισμό Wii. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι που με ανανεωμένο χειρισμό έγινε ακόμα καλύτερο. Το Deadly creatures επίσης είναι πάρα πάρα πολύ καλό. To Dead Rising είναι mixed bag, αλλά hardcore όπως και να έχει. Το Onechanbara: Bikini Zombie Slayers είναι στάνταρ mind-numbing-all-the-time-zombie-slashing-with-girls-in-bikinies, hardcore game. Kαι εν αναμονή για το Madword, το Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time , το New Play Control! Metroid Prime, το Overlord: Dark Legend , το Conduit .....
bahamut zero Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 sorry κιολας ρε παιδια αλλα πολλοι απο εδω μεσα μου φαινεται οτι δε γνωριζετε ΚΑΝ τι σημαινει hardcore...καλα ποιος σας ειπε οτι hardcore ειναι τα mature παιχνιδια???λετε για το mario αλλα εγω ενα ξερω.το SUPER MARIO GALAXY τα σπαει...μην ακουω τωρα ακυρα πραγματα οτι ειναι επαναλαμβανομενο...το παιχνιδι αυτο εχει μεγεθος,ποιοτητα,ποικιλια.πρωτοτυπια και δεν το ψηφισαν αδικα τοσοι και τοσοι καλυτερο τιτλο του 2007...το paper mario,mario kart wii,smash bros brawl ειναι και αυτα παιχνιδαρες!ρε παιδια αν δε σας αρεσει η nintendo αφηστε το...οσοι την πανε τη nintendo πηραν wii γιατι ηθελαν mario και τα υπολοιπα παιχνιδια που εσεις απαξιωνετε..οσο για τη virtual console εχει τοσα και τοσα παιχνιδια σε πολυ καλες τιμες που μπορουν να σας κρατησουν για ωρες!!! gherudos σεβαστη η αποψη σου το καταλαβαμε ολοι αλλα δεν ειναι αναγκη να την επαναδιατυπωνεις συνεχεια.μια φορα ειναι κατι παραπανω αρκετη.
Antretng Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 @panther_512 επειδή έχω και xbox, ο χειρισμός του cod5 πιστεύεις ότι το κάνει πιο διασκεδαστικό από ότι θα ήταν με τα καλύτερα γραφικά στο xbox360; Έχεις άποψη για το σε ποια έκδοση να το παίξω;
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Πρέπει να τα παίξεις καί τα 2 για να δείς τις διαφορές τους. Το Wii υπερτερεί στο χειρισμό, αλλά το ΧΒΟΧ360 υπερτερεί στα γραφικά και στο online. To COD 5 στο Wii αποτελεί το πιό πλούσιο πακέτο FPS που θα μπορούσες να βρείς, ο χειρισμός του όμως δεν είναι ο καλύτερος. Καλύτερος παραμένει αυτός του Medal of Honor Heroes 2. Σε όποια κονσόλα και να το παίξεις δεν θα χάσεις.
Antretng Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Απλά θέλω να παίξω ένα fps στο wii που να εκμεταλλεύεται το χειρισμό του. Άρα το "Medal of Honor Heroes 2" το βάζω στη λίστα
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Απλά θέλω να παίξω ένα fps στο wii που να εκμεταλλεύεται το χειρισμό του. Άρα το "Medal of Honor Heroes 2" το βάζω στη λίστα To Medal of Honor Heroes 2 έχει το καλύτερο χειρισμό FPS παιχνιδιού στο Wii. Επίσης είναι 2 παιχνίδια σε ένα μιάς και πέρα από το κανονικό campaign έχει και rail-shooter campaign. Πάρα ταύτα όμως, το COD: World at War είναι μακράν πιό πλήρες πακέτο. Δες στο νέτ reviews καί των 2 να βγάλεις και τα δικά σου συμπεράσματα. Αν όμως θές καθαρά και μόνο να δείς το καλύτερο δυνατό χειρισμό σε FPS στο Wii, τότε πάς σε Medal of Honor Heroes 2. Επίσης από τα καινούργια παιχνίδια, το Rogue Trooper έχει πολύ "σφιχτό" χειρισμό 3rd Person Shooter.
vassilis_pap Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Το Mad World έσκασε μύτη και δείχνει πολύ καλό MadWorld Review Ο ορισμός του hardcore game όποιο ορισμό και αν του δίνει κάποιος. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει αλλά σίγουρα μπαίνει στους τοπ τίτλους της κονσόλας...
jorge13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Medal of Honor Heroes 2 και Dead Space Extraction που αναμένεται σύντομα όπως ανακοίνωσε η ΕΑ!!!
panther_512 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Medal of Honor Heroes 2 και Dead Space Extraction που αναμένεται σύντομα όπως ανακοίνωσε η ΕΑ!!! To Dead Space θα είναι on-rails shooter. Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα βγεί νέο Resident Evil: Darkside Chronicles το οποίο πάλι είναι on-rail shooter. Και έχουμε ήδη το House of Dead Overkill που είναι on-rails.....
fearwhatnow Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Το Madworld ειναι απλα καταπληκτικο.Ειναι με διαφορα ο,τι καλυτερο εχει κυκλοφορησει φετος σε ολα τα formats.
tzinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 μολις επαιξα καμια ωριτσα και ναι οντως το παιχνιδακι σπερνει. Σε καποιο σημειο υπηρχε μια μικρη υποψια βαρεμαρας αλλα κυριως επειδη ειχα χαθει και σκοτωνα τυπους συνεχεια αντι να παω στο σημειο που ηταν ο αρχηγος ( ο χοντρος που ερχεται με το τρενο). Η μαχη ηταν εντυποσιακη και λιγο δυσκολη, πραγμα καλο διοτι αν ειναι να πατας κουμπια και να νικας πανευκολα δεν εχει γουστο. Φοβερες κινησεις, θανατοι, παλουκωματα, υπαρχει ποικιλια δεν ειναι μονοτονο. Βεβαια ολα αυτα εχοντας παιξει 2 πιστες μονο. Αλλα ειναι ο ορισμος του hardcore! Και πλεον η κονσολα αρχιζει και εχει πολους αξιολογους τιτλους περα απο τους μαριους και τις ζελντες, νομιζω οι haters πρεπει να αναθεωρησετε λιγο. Τους τελευταιους 2 μηνες βγηκαν καλα παιχνιδια και αναμενεται και συνεχεια
NickTG Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Hardcore το House of the Dead.... Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.