Προς το περιεχόμενο

hardcore games for wii..

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι αγένεια και άκομψο να ζητάει κάποιος συμβουλές για τίτλους και να του απαντάς με το τρόπο που του απάντησες στο #3 του θρεντ αυτού.

Ούτε αγένεια είναι ούτε άκομψο,δυστυχώς είναι η τραγική αλήθεια.Σαν καταναλωτής έχοντας επενδύσει στο wii από την 1η ημέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα νομίζω πως μπορώ να εκφράζω τη γνώμη μου.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Gheroudos οι απόψεις σου για το wii είναι γνωστές και απολύτως σεβαστές (το εννοώ αυτό). .... .Τα πάντα για μένα είναι θέμα τρόπου. Είναι αγένεια και άκομψο να ζητάει κάποιος συμβουλές για τίτλους και να του απαντάς με το τρόπο που του απάντησες στο #3 του θρεντ αυτού. Αν απάνταγες με το τρόπο που απαντάς στα τελευταία σου μηνύματα κανείς δε θα μπορούσε να σου καταλογίσει κάτι και κανείς δε θα το έκανε να είσαι σίγουρος.

Αυτά τα διάβασες η μπα...; Μήπως το #3 μήνυμά σου δεν είναι ειρωνικό χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο και σε κατηγορώ άδικα; Προφανώς δε θες να καταλάβεις τι σου λέω οπότε το θέμα θεωρείται λήξαν από εμένα. Να έχεις μονάχα υπόψη σου πως η αλήθεια (τραγική ή όχι δεν έχει σημασία) και ιδιαίτερα για τέτοια θέματα που συζητάμε εδώ είναι υποκειμενική και διαφορετική για το καθένα μας. Όταν θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις πως κάποιοι άλλοι τη βρίσκουν με αυτά που δεν τη βρίσκεις εσύ και πως αυτό είναι γούστο και δικαίωμα του καθενός τότε σίγουρα θα έχεις κάνει ένα καλό βήμα προς τα εμπρός. Αυτά από εμένα να περνάς καλά...

Δημοσ.

Ναι τα διάβασα,εκφράζω την προσωπική μου άποψη πάντα και δεν μιλάω εκ μέρους κανενός,το έγραψα κιόλας ότι μιλάω ως απογοητευμένος καταναλωτής έχοντας αγοράσει το wii σχεδόν από την 1η μέρα κυκλοφορίας του.Νομίζω είναι λογικό σε κάποιους να αρέσουν κάποια παιχνίδια και σε κάποιους άλλους όχι.Το 3ο μήνυμα που ανέφερες δεν ήταν ειρωνία,ήταν η τραγική αλήθεια.Έχουμε πήξει σε βλακώδες(κατ εμέ) παιχνιδάκια και ακόμα να δούμε κάτι το ξεχωριστό.Έχουμε ανάγκη 2000 διαφορετικά παιχνίδια Mario;

Έτσι που το πάει η nintendo σε λίγο καιρό θα έχουμε άλλους 2000 τίτλους Mario και μερικά ενδεικτικά ονόματα:

Feed Mario

Mario Goes to the toilet

Mario Chef

Mario Guitar Hero

Mario NBA

Mario Hockey

Mario in Love

Dr House Mario MD

Και δεν αμφιβάλλω ότι πολλοί θα τρέξουν να τ αγοράσουν,όχι ότι είναι κακό,γούστα είναι αυτά απλά δεν συμβαδίζουν με τα δικά μου γούστα.Και σαν καταναλωτής οφείλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου.

Δημοσ.

Μάλιστα....

Άλλοι ξεσκίζονται να ποστάρουν νέα για παιχνίδια από 3rd party devs στο Official Wii topic και άλλοι περιμένουν πώς και πώς πότε η Νintendo θα ανακοινώσει Mario game, έτσι απλά για να επιβεβαιώσουν την αρνητική εμμονή τους για την εταιρία/κονσόλα αυτή, ασχέτως του τί άλλο ανακοινώνεται ή κυκλοφορεί.

Λές και πολλαπλά sequels, spinoffs κλ κλ κλ κλ δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο παιχνίδι. Μόνο ο Mario τα έχει...

Άτιμη Nintendo. Εσύ και ο Mario τα φταίτε όλα.

Δημοσ.

Προτεινω τα εξής:

Resident Evil: Umbrella Chronicles αλλα οχι στο easy mode γιατι θα το τελειωσεις πολυ γρηγορα.

Resident Evil 4

Medal of Honor 2 (και αυτο οχι easy mode)

No more Heroes

Wario Land: Shake It!

Excite Truck

και αναμενονται περισσοτερα απο ποτε το επομενο διαστημα

Δημοσ.
όχι ρε panther απλά πρέπει να ξεκολλήσει λιγάκι η Nintendo.Τη βαρεθήκαμε.

Τι ακριβως "βαρεθηκατε"...;

Οτι η Nintendo μετα απο 23 χρονια συνεχιζει και δημιουργει παιχνιδια με εναν απο τους σημαντικοτερους χαρακτηρες στα video games;

Οτι το Super Mario Galaxy βγηκε καλυτερο παιχνιδι της χρονιας 2007 ανεξαρτητου πλατφορμας και ειδους;

Ε τοτε λυπαμαι αλλα για την Nintendo αυτα ειναι hardcore.

Δημοσ.

Μιλάω για τον εαυτό μου kostascurtas.Την βαρέθηκα.Όλο τις ίδιες αρλούμπες βγάζει.Μίλησε για πρωτοτυπία,τι μας παρουσίασε μετά το wii sports?Το wii fit?Wii music?Όλο μπούρδες.

Θέλω να παίξω παιχνίδια σαν το resident evil 4.Δεν λέω ωραίο το mario galaxy αλλά επαναλαμβανόμενο.

Δημοσ.
-----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 07 : 56 : 51-----

Φίλε αν απλά ενδιαφέρεσαι για τίτλους του wii, μια ματιά στα 2 πρώτα ποστ του αυτού του τόπικ θα αρκούσε. Αναφέρονται καμιά 20αριά. Η αίσθηση η δική μου (φαντάζομαι και του πάνθηρα) είναι πως κάποιοι (μη το παίρνεις προσωπικά) δε χάνουν την ευκαιρία να μετατρέπουν όλα τα τόπικ που αφορούν το wii σε I-hate-wii-topic. Αν δε το καταλαβαίνεις (λέμε τώρα...) διάβασε προσεκτικά π.χ. το τοπικ με τα news του wii και το τρόπο που ποστάρουν ορισμένοι και θα δεις. Το να μην αρέσει στον οποιοδήποτε η πλατφόρμα είναι κατανοητό και σεβαστό. Το να μπαίνουν όμως αυτοί οι κάποιοι σε κάθε σχετικό τόπικ μόνο και μόνο για να πετάξουν ένα ειρωνικό - απαξιωτικό σχόλιο, μια εξυπναδούλα κλπ το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκφυλίζουν το τόπικ αυτό και να ρίχνουν το επίπεδο της κουβέντας. Και αυτό είναι άδικο για όλους εμάς που γουστάρουμε και θέλουμε να ενημερωθούμε. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον topic starter αφού είναι ξεκάθαρο πως ο άνθρωπος να ενημερωθεί ήθελε και όχι να δει ένα ακόμα επεισόδιο console wars. Είναι τόσο δύσκολο αυτό να το καταλάβετε και να φερθείτε ανάλογα;

Τεσπα, είναι τεράστια η συζήτηση αυτή και άκρη δε βγαίνει. Απλώς να σου πω πως αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για adventures το wii διαθέτει αρκετά πολλά από τα οποία είναι αξιόλογα. Ανάφερα ήδη το Z&W ενώ αυτές τις μέρες βγαίνει και το Sam & Max. Υπάρχουν και αρκετά ακόμα αλλά μη περιμένεις υψηλές βαθμολογίες στα critics γιατί πολύ απλά η κατηγορία αυτή θεωρείται "νεκρή" από τον ειδικό τύπο εδώ και χρόνια και θάβεται συστηματικά άσχετα από πλατφόρμα... Πάντως μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις σειρές των Agatha Christie και Nancy Drew (όσα έχουν βγει στο wii) καθώς και στο Secret Files: Tunguska.

Μπλα μπλα μπλα... τέτοαι βλέπω και μετά μου λέτε ότι γίνομαι κακός. Υπάρχουν λές αρκετά αξιόλογα advetures, το εξής ένα και θα βγει άλλο ένα σε λίγο. Και άμα έχουν πάρει κάτω από τον μέσο όρο στο metacritics φταίει ο... οτε. Καλά κοροιδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται. Ποιά είναι τα 20 core games φίλε μου που είπες στο πρώτο σου ποστ? Super paper mario? ας πούμε οκ (λολ). Super Smash Bros Brawl τέλος πάντων. Εγώ σου βάζω και Zelda και metroid. Tα άλλα που είπες, sorry αλλά είναι είτε κάζουαλ (σε ρωτάει για hardcore games και του λες βρε αθεόφοβε το lego indiana jones?) είτε β΄ports είτε άθλια (red steel δεν παίζεται ούτε στην φυλακή) είτε συνδιασμός των παραπάνω. Δηλαδή 3-4 αξιόλογα core games σε πόσο, σε 2 χρόνια? Εγώ σου λέω ότι είναι 5-6. Έχεις ιδέα ότι ο ανταγωνισμός βγάζει αντίστοιχα παιχνίδια και καλύτερα σχεδόν κάθε εβδομάδα? Με καλύτερα γραφικά και καλύτερο online? Και εγώ σου λέω ότι δεν παίζουν ρόλο τα γραφικά. Που είναι τα αξιόλογα παιχνίδια με κάποιο σχετικό βάθος στο gameplay? Αυτά τα 5-6 που λέγαμε? Και δεν είναι θέμα hardware γιατί το ίδιο με το ps2 έχει πάνω κάτω αλλά στο ps2 είχαν βγει 800 rpgs. Που είναι ατ rpgs στο wii? Μήπως έχουν αντικατασταθεί από party games και άθλια ports αρπακτές? Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί να υπερασπίζεστε έτσι το wii. Είναι τυχαίο δηλαδή που όσοι έχουν wii και μαζί άλλη κονσόλα το έχουν και το κοιτάνε ή το κράζουν? Και αν είναι προκατειλημμένοι τότε γιατί πήραν wii? Θα μου πεις το πήραν για να παίξουν party games και για την παρέα. Οκ πες μου αυτό και θα συμφωνήσω αλλά όχι να μου λέτε ότι τρολάρουμε όταν μιλάμε για ανυπαρξία από core games. Τέοια ακούει κι ο Reggie και....

"The gaming enthusiast that buys a tremendous amount of games is truly insatiable," Fils-Aime says. "As an example, in March, we launched Super Smash Bros. Brawl. In April, we launched Mario Kart. In later April, we launched Wii Fit. Then, in July, at E3, they say, 'where are the games?' They say they want the next Mario game. Super Mario Galaxy isn't even a year old yet."
We believe today that we have shown a plethora of games and genres that can satisfy the most casual to the most core. Even that doesn't seem like it's enough.

http://wii.ign.com/articles/916/916810p1.html

:lol:

Δημοσ.

Νομίζω πως πρέπει όλοι εμείς οι διαπλεκόμενοι στη διαφωνία να πάρουμε μιά βαθιά ανάσα και να παραμείνουμε επί του θέματος, όπως έκανε ο heyou και να προτείνουμε τα παιχνίδια που πιθανών ενδιαφέρουν τον δημιουργό του τόπικ.

Χωρίς σειρά προτεραιότητας, τα παιχνίδια που προτείνω εγώ είναι:

- Fire Emblem

- Resident Evil 4

- Metroid Prime 3

- Zelda

- Okami

- Batallion Wars 2

- Bully

- Scarface

- Agatha Christie: And then there was none

- Star wars: Force Unleashed

- Medal of Honor Heroes 2

- MLB Power Pros

- Trauma Center

- Death Jr

- Baroque

- Godfather

- Opoona

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Ξέχασα να γράψω ότι έχω και το Trauma Center, τεσπά.

Το fire emblem next on the list , είδα κάτι βιντεάκια και μου φαίνεται ενδιαφέρον :-)

Δημοσ.

Ouch! Ούτε επίτηδες να το έκανες. Ομολογώ όμως ότι πλήν των γνωστών Zelda και Metroid, των multiplatform, των previous gen ports, και αυτών που έχουν πάρει πολύ κακές κριτικές, 2-3 που δεν είχα υπόψην μου όπως αυτό που λέει κι ο Freakster μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Κρατάω και το Wario Land: Shake It και το κόβω εδώ από την πλευρά μου. Και τουλάχιστον από αυτά που λέτε αλλά και από αυτά που λέει η nintendo (αν εξαιρέσεις τα σχόλια του reggie) το μέλλον φαίνεται πιο ελπιδοφόρο όσον αφορά τα core games. Με τα υπόλοιπα (wii sports, mario, party games κλπ) σίγουρα δεν μπορέι να έχει κανείς παράπονο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

To ξέρω ότι με τον ορισμό hardcore εννούμε πιθανότατα το mature περιεχόμενο, αλλά δεν μπορώ να μή προτείνω το De Blob.

Το παιχνίδι το είχα παίξει παλαιότερα στο PC, αλλά στο Wii καμία απολύτως σχέση.

Το έχουν κάνει απλά καταπληκτικό από όλες μα όλες τις πλευρές. Τα γραφικά του τέλεια, με εφφέ που δεν τα βλέπουμε σε πολλούς άλλους "σοβαρούς" τίτλους, τρομερό χειρισμό με άμεση ανταπόκριση, καταπληκτικό soundtrack και σενάριο που θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον και θα σε διασκεδάσει.

Είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένο παιχνίδι και αξίζει της προσοχής όλων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...