Προς το περιεχόμενο

hardcore games for wii..

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για πραγματικό hardcore gaming και όχι με τον ορισμό που δίνουν οι ψευτο-hardcore-στην-πραγματικότητα-casual-graphic-whore-gamers δές τo Baroque.

χαχαχαχα απλά LOL!!!

Πάντως το megaman 9 δείχνει πράγματι πολύ ενδιαφέρον και το είχα σκεφτεί να το προτείνω (όπως και το lost winds). Τελικά προτίμησα να μην επεκταθώ σε παιχνίδια wiiware και virtual console. Κατά την ταπεινή μου άποψη και από όσα έχω διαβάσει για αυτό πρέπει να είναι από τις πιο hardcore επιλογές που παίζουν το τελευταίο καιρό (τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τον όρο hardcore) ανεξάρτητα από πλατφόρμα, είναι multiplatform έτσι και αλλιώς, αλλά μιας και ακόμα δε το έχω παίξει ο ίδιος επιφυλάσσομαι...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς παραξήγηση φίλε Freakster, αλλά μου αρέσει που δεν θες να παίξεις Gamecube παιχνίδια γιατί τα θεωρείς ξεπερασμένα στον γραφικό τομέα. Πόση διαφορά νομίζεις ότι έχουν σε αυτό τον τομέα τα παιχνίδια του Wii απ' την προηγούμενη κονσόλα; Ελάχιστη.

Δημοσ.

Κανένα rpg με κάποιο σχετικό βάθος έχει βγει αλήθεια? Κάποιο adventure πλυν zelda που να μην είναι πολύ απλοικό? Κάποιο racing που να έχει και λίγα... physics? Κάποιο multiplayer shooter για την παρέα? Κάποιο strategy? Γιατί ακόμα κι εμείς οι ψευτο-hardcore-στην-πραγματικότητα-casual-graphic-whore-gamers δεν ζητάμε πολλά, μερικά games που να μην απευθύνονται σε παιδάκια θέλουμε. :-)

Δημοσ.

Τελικά, όσα παιχνίδια με mature περιεχόμενο και αν βγαίνουν σε αυτή τη κονσόλα, όσοι τίτλοι και αν ανακοινώνονται, πάντα μα πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα πετάγονται για να μασήσουν για πολλοστή φορά τη καραμέλα "Nintendo=παιχνίδια για παιδάκια".

Και η πλάκα είναι ότι το topic μιλάει για hardcore gaming που λίγο έχει να κάνει με το mature περιεχόμενο....

Εκτός και αν το Megaman 9 είναι ακατάλληλο για κάτω των 18 και δεν το ξέραμε:lol:

Όσο για physics και φωτορεαλιστικά γραφικά, υπάρχουν κονσόλες που τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα. Τόσο απλό και όμως τόσο δυσκολοχώνευτο για μερικούς....

Δημοσ.

panther_512 ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή κάτι άλλο παίζει... :P

Δεν μιλάω εγώ πουθενά για mature ούτε για φωτορεαλιστικά γραφικά, αλλά μάλλον έχεις μπει σε defence mode και δεν έχεις διάθεση να συνεννοηθείς. Για games που να μην είναι απλοικά/ εύκολα/ απευθυνόμενα προτίστως σε περιστασιακούς gamers/ παιδάκια/ γιαγιάδες λέω. Και ειλικρινά, επειδή δεν το παρακολουθώ ιδιαίτερα το wii, θέλω κι εγώ να μάθω αν υπάρχουν τέτοια (κρυμμένα) games που να είναι playable και που να μην έχουν στο metacritic μ.ο. 50 (!) όπως το baroque που ανέφερες, και που δεν μπορώ να τα παίξω αλλού (κάτι που νομίζω ήταν και η πρόθεση του topic starter), ειδικά κανένα rpg ή adventure γιατί για τις άλλες κατηγορίες που αναφέρθηκα δεν έχω αυταπάτες. Αλλά δεν μου απαντάς στις ερωτήσεις μου όμως.

Δημοσ.

MiltoZ μόνο το Metroid αξίζει και το Resident Evil 4.Αυτή τη στιγμή έχω κολλήσει και με το Warioland Shake it.Είναι ένα κλασσικό παιχνίδι wario land και πιστεύω ότι αξίζει.

Δημοσ.

Thanks gherudos. Όπως τα ήξερα δηλαδή. Θα το έχω υπ όψην μου και το Warioland Shake it, βλέπω παίρνει και καλές κριτικές.

Δημοσ.

-----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 07 : 56 : 51-----

Φίλε αν απλά ενδιαφέρεσαι για τίτλους του wii, μια ματιά στα 2 πρώτα ποστ του αυτού του τόπικ θα αρκούσε. Αναφέρονται καμιά 20αριά. Η αίσθηση η δική μου (φαντάζομαι και του πάνθηρα) είναι πως κάποιοι (μη το παίρνεις προσωπικά) δε χάνουν την ευκαιρία να μετατρέπουν όλα τα τόπικ που αφορούν το wii σε I-hate-wii-topic. Αν δε το καταλαβαίνεις (λέμε τώρα...) διάβασε προσεκτικά π.χ. το τοπικ με τα news του wii και το τρόπο που ποστάρουν ορισμένοι και θα δεις. Το να μην αρέσει στον οποιοδήποτε η πλατφόρμα είναι κατανοητό και σεβαστό. Το να μπαίνουν όμως αυτοί οι κάποιοι σε κάθε σχετικό τόπικ μόνο και μόνο για να πετάξουν ένα ειρωνικό - απαξιωτικό σχόλιο, μια εξυπναδούλα κλπ το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκφυλίζουν το τόπικ αυτό και να ρίχνουν το επίπεδο της κουβέντας. Και αυτό είναι άδικο για όλους εμάς που γουστάρουμε και θέλουμε να ενημερωθούμε. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον topic starter αφού είναι ξεκάθαρο πως ο άνθρωπος να ενημερωθεί ήθελε και όχι να δει ένα ακόμα επεισόδιο console wars. Είναι τόσο δύσκολο αυτό να το καταλάβετε και να φερθείτε ανάλογα;

Τεσπα, είναι τεράστια η συζήτηση αυτή και άκρη δε βγαίνει. Απλώς να σου πω πως αν πράγματι ενδιαφέρεσαι για adventures το wii διαθέτει αρκετά πολλά από τα οποία είναι αξιόλογα. Ανάφερα ήδη το Z&W ενώ αυτές τις μέρες βγαίνει και το Sam & Max. Υπάρχουν και αρκετά ακόμα αλλά μη περιμένεις υψηλές βαθμολογίες στα critics γιατί πολύ απλά η κατηγορία αυτή θεωρείται "νεκρή" από τον ειδικό τύπο εδώ και χρόνια και θάβεται συστηματικά άσχετα από πλατφόρμα... Πάντως μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις σειρές των Agatha Christie και Nancy Drew (όσα έχουν βγει στο wii) καθώς και στο Secret Files: Tunguska.

-----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 07 : 52 : 15----

MiltoZ έρχονται όμως παιχνιδάρες επιτέλους,ενδεικτικά να αναφέρω:

Rygar

Fatal Frame 4(Project Zero 4)

Castlevania

Monster Hunter 3

Απλά να προσθέσω σε αυτά και τα:

Cursed Mountain

Deadly Creatures

The Conduit

Tenchu 4

Star Wars: The Clone Wars

Mad World

Sin and Punishment 2

Τις τελευταίες μέρες "έβρεξε" παιχνίδια για το wii! Το κακό είναι τα περισσότερα είναι για το 2009 όχι για άμεσα...

Δημοσ.

Cursed Mountain το ξέχασα κι αυτό.

vassilis_pap εγώ απλά εκφράζω την απογοήτευσή μου από αυτή την κονσόλα.Αλλιώς μας το παρουσίασαν και στην πορεία εξελίχθηκε σε κάτι άλλο.

Αν είναι δυνατόν δηλαδή να κάθονται και να βγάζουν 2000 ports από παιχνίδια του PS2 και του Gamecube.Επίσης είναι απογοητευτικό να πρέπει να περιμένω 1 χρόνο για να παίξω ένα καλό παιχνίδι στο wii.Εδώ και 2 χρόνια έπαιξα κι ευχαριστήθηκα περίπου 10 παιχνίδια του wii.

Επίσης το motion sensing είναι για τα μπάζα.Προσπαθήστε να παίξετε Alone in the dark και Obscure 2 και θα καταλάβετε τι εννοώ.Θα περιμένω να βγουν τα παιχνιδάκια που ανέφερα,αν απογοητευτώ κι από αυτά τότε θα του δώσω ένα σουτ και θα πάει στον παράδεισο των πεθαμένων κονσολών.

Δημοσ.

To motion sensing δεν ειναι για τα μπαζα.Για τα μπαζα το εκμεταλλευονται οι developers.

Με την ιδια λογικη που στο alone in the dark,obscure ειναι για τα μπαζα,στο metroid 3,mario galaxy,no more heroes,medal of honor heroes,okami,umbrella chronicles,pro evolution 2008 ειναι εξαιρετικο και διασκεδαστικοτατο.

Απο την αλλη συμφωνω οτι απουσιαζουν για ακομη μια φορα big budget τιτλοι και οτι στους περισσοτερους ουτε καν εκμεταλλευονται την -οποια- δυναμη της κονσολας,χαριζοντας μας γραφικα PS2 και κατω.

Οπως και να'χει το Wii εξακολουθει να διαθετει ΤΡΟΜΕΡΟ potential,αλλα δυστυχως αυτο μενει ανεκμεταλλευτο.

Υ.Γ Die PS2,dieeeeee! :P

Δημοσ.
Cursed Mountain το ξέχασα κι αυτό.

vassilis_pap εγώ απλά εκφράζω την απογοήτευσή μου από αυτή την κονσόλα.Αλλιώς μας το παρουσίασαν και στην πορεία εξελίχθηκε σε κάτι άλλο.

Αν είναι δυνατόν δηλαδή να κάθονται και να βγάζουν 2000 ports από παιχνίδια του PS2 και του Gamecube.Επίσης είναι απογοητευτικό να πρέπει να περιμένω 1 χρόνο για να παίξω ένα καλό παιχνίδι στο wii.Εδώ και 2 χρόνια έπαιξα κι ευχαριστήθηκα περίπου 10 παιχνίδια του wii.

Επίσης το motion sensing είναι για τα μπάζα.Προσπαθήστε να παίξετε Alone in the dark και Obscure 2 και θα καταλάβετε τι εννοώ.Θα περιμένω να βγουν τα παιχνιδάκια που ανέφερα,αν απογοητευτώ κι από αυτά τότε θα του δώσω ένα σουτ και θα πάει στον παράδεισο των πεθαμένων κονσολών.

Gheroudos οι απόψεις σου για το wii είναι γνωστές και απολύτως σεβαστές (το εννοώ αυτό). Εκφράζουν μια μερίδα gamer αν και προσωπικά διαφωνώ. Το να αναλύσω τους λόγους από τη μία θα μας βγάλει τελείως off topic από την άλλη είναι άχρηστο αφού δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να πείσει τον άλλο (και ούτε χρειάζεται εδώ που τα λέμε). Τα πάντα για μένα είναι θέμα τρόπου. Είναι αγένεια και άκομψο να ζητάει κάποιος συμβουλές για τίτλους και να του απαντάς με το τρόπο που του απάντησες στο #3 του θρεντ αυτού. Αν απάνταγες με το τρόπο που απαντάς στα τελευταία σου μηνύματα κανείς δε θα μπορούσε να σου καταλογίσει κάτι και κανείς δε θα το έκανε να είσαι σίγουρος.

Όσο για τα παιχνίδια προσωπική εκτίμηση είναι πως όσο πάει οι τρίτοι κατασκευαστές θα αρχίσουν να ενισχύουν τις προσπάθειες τους αφού η εγκαταστημένη βάση της κονσόλας είναι πια μεγάλη και τα λεφτά είναι πολλά! Η χειρότερη κατάρα του wii ήταν οι αρχικές προοπτικές (πριν τη κυκλοφορία του εννοώ) οι οποίες κάναν για μεγάλο διάστημα πολλούς και μεγάλους τρίτους να το έχουν στη μαύρη λίστα. Η κατάσταση φυσικά έχει αλλάξει από τότε, τους καρπούς της αλλαγής αυτής όμως, ακόμα δε τους έχουμε δει όλους. Πιστεύω πως η λίστα που δώσαμε συνεταιρικά παραπάνω δείχνει μια ιδέα για το προς τα που πάνε τα πράγματα.

Δημοσ.

Εγώ είμαι πιστός οπαδός της nintendo. Αν και είμαι ήδη 32 χρονών, και δεν έχω χρόνο για παιχνίδια, το wii το αγόρασα αμέσως. Για να πω την αλήθεια, για "hardcore" παιχνίδια υπάρχει ο Η/Υ, τα franchises όμως της nintendo δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού (zelda, mario cart, wii fit, wii sports, mario galaxy κτλ.

Αλοίμονο αν δεν υπήρχε η nintendo.

τώρα πάμε για wii HD!!

Δημοσ.
Επίσης το motion sensing είναι για τα μπάζα.Προσπαθήστε να παίξετε Alone in the dark και Obscure 2 και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Αυτό στους developers που είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως και με το νέο add του motion sensing θα τα κάνουν πάλι σκ@τ@.

Βάλε Madden 2007 να δεις τι εστί αξιοποίηση του wiimote μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της κονσόλας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...