Freakster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Τι παιχνίδια θα προτείνατε στο wii, που να έχουν ώρες ζωής και κάποια υπόθεση - gameplay.. Γιατί δε θέλω να ξαναδώ ποτέ wii fit, wii sports, puzzle-ακια, mini games κ.τ.λ. .. Εκτός animal crossing.. ως τώρα έχω no heroes, metroid, mario galaxy, mario kart, resident evil, zelda, okami.
vassilis_pap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν τα Super Paper Mario και Super Smash Bros Brawl είναι σταθερές αξίες δύσκολο να μη σου αρέσουν. Από εκεί και πέρα παίζουν διάφορα: Zack & Wiki (adventure), Medal of Honor Heroes 2, Boom Blox (puzzle μεν αλλά με βάθος) έχουν πάρει καλές κριτικές και γενικά αρέσουν. Από αθλητικά κοίτα τα Pro Evolution Soccer 2008 και MLB Power Pros 2008 (αν δε σε χαλάει το μπέιζμπολ πρέπει να είναι πολύ καλό σαν παιχνίδι). Πρόσφατα βγήκαν και τα Wario Land: Shake It! και de Blob πρέπει να είναι αρκετά καλά και τα δυο (ειδικά το πρώτο φαίνεται πολύ καλό). Από sandbox δεν υπάρχει βέβαια gta (ακόμα) αλλά μπορείς να δεις τα Bully και Scarface τα οποία είναι αρκετά αξιόλογα. Αν δε τα θεωρείς πολύ casuaλ ρίξε μια ματιά στα LEGO Indiana Jones και LEGO Star Wars. Επίσης το Star Wars Unleashed ίσως να αξίζει μια ευκαιρία. Τέλος μέσα στο μήνα κυκλοφορεί το Disaster: Day of Crisis για το οποίο οι πρώτες κριτικές είναι πολύ καλές. Αν αυτά δεν αρκούν μπορείς να δοκιμάσεις και τα COD3, Excite Truck, Red Steel για τα οποία άλλοι λένε καλά λόγια και άλλοι τα θάβουν (εγώ δε τα έχω δει οπότε...) ενώ μην υποτιμάς το κύβο με τα πολλά και καλά παιχνίδια του. Υ.Γ μόλις είδα πως μιλάς για RE γενικώς... Είναι 2 τα RE. To RE4 και το RE:Umbrella Chronicles. Αυτά από εμένα ελπίζω να μη ξέχασα πολλά
gherudos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Tί χρώμα τα θέλεις;Άκους εκεί hardcore games στο wii.Παίξει εκεί κανένα παιχνίδι από τα χιλιάδες που έχουν βγάλει με τον Μάριο και να είσαι ευτυχισμένος.
Freakster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Είπα μήπως οι ψαγμένοι ξέρουν τίποτα ιαπωνικά που δεν πρέπει να χάσω. Φίλε Βασίλη σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Κύβο δε νομίζω να παίξω, δεν είμαι τόσο hardcore ωστε να παραβλέψω τα γραφικά Θα κοιτάξω σίγουρα Zack&Wiki και Medal of Honor καθώς και το disaster day of crisis.
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ναι μες στην hardcορίλα το zack & wiki τι να σου πώ Point & click adventure... Ωραίο παιχνίδι.. αλλα όχι και hardcore
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Για πραγματικό hardcore gaming και όχι με τον ορισμό που δίνουν οι ψευτο-hardcore-στην-πραγματικότητα-casual-graphic-whore-gamers δές τo Baroque.
liakos18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Είπα μήπως οι ψαγμένοι ξέρουν τίποτα ιαπωνικά που δεν πρέπει να χάσω. Φίλε Βασίλη σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου. Κύβο δε νομίζω να παίξω, δεν είμαι τόσο hardcore ωστε να παραβλέψω τα γραφικά Θα κοιτάξω σίγουρα Zack&Wiki και Medal of Honor καθώς και το disaster day of crisis. Από Κύβο μπορείς να παίξεις το Zelda: Wind Waker αν δεν ανηκείς σ' αυτούς που μίσησαν τα cel-shaded γραφικά.
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Loved the "casual-graphic-whore-gamers" χαρακτηρισμό.. Ταιριάζει συχνά..
Freakster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μην παρεξηγηθώ ε. Δε πάω να περάσω για hardcor-ας γιατί δεν είμαι. Απλά δεν θέλω άλλα μινι games. Ημαρτον. Καμία ουσία, βαριέμαι εύκολα. Και βαριέμαι και αν δεν έχει καλά γραφικά το παιχνίδι μετά απο 3 χρόνια λιωσίματος (ποιητική αδεία ) του 360. Το zelda wind waker όμως είναι καλή επιλογή, thx liakos! Το baroque δεν το είδα ακόμα.
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το baroque είναι βαρετό. Εννοείται.....αν δεν είσαι hardcore roguelike gamer Επίσης να συμπεριλάβω στα hardcore games στο Wii και το Megaman 9, όπου επιτέλους βλέπουμε παιχνίδι με δυσκολία όπως το παλιό καλό καιρό, όπου υπήρχαν αυτοί που μπορούσαν να τερματίσουν ένα arcade και οι υπόλοιποι που απλώς παρακολουθούσαν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν ούτε μία πίστα...
gherudos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Θα μπορούσαν να το φτιάξουν με καλύτερα γραφικά έστω στα 16bit ρε παιδί μου για το γαμώτο.Εν έτη 2008 τα γραφικά του θεωρούνται μακράν ξεπερασμένα.
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Και στα 16 bit , πάλι ξεπερασμένα θα ήταν. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το Megaman 9 είναι μιά hardcore πρόταση για hardcore gamers. Ειδικά για αυτούς που γνωρίσαν τον Megaman από την αρχή, αυτή η επιστροφή πιστεύω είναι ότι καλύτερο.
gherudos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παίζω ακόμη πολλά παιχνίδια στα 16bit και δεν τα θεωρώ καθόλου ξεπερασμένα πίστεψέ με
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.