patrinos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 παιδια θέλω να ρωτησω για κατι που τωρα θεωρητο αρχαιο αλλα μου ειναι αναγκαιο! θετω το ερωτημα λοιπον αν υπαρχει περιπτωση να βρω καπου ενα φορητο cd-palyer κονως discman(αυτα τα μικρα σε σχημα cd που ειχαμε πιτσιρικαδες) το οποιο ομως να πληρει ολες τις παρακατω προυποθεσεις: 1)δυνατοτητα αναπαραγωγης mp3 2)δυνατοτητα τυχαιας αναπαραγωγης των κομματιων ενος ειτε audio ειτε mp3-cd 3)τροφοδοσια για AC ωστε να μην χρησιμοποιω μπαταριες κτλ
papayios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 παιδια θέλω να ρωτησω για κατι που τωρα θεωρητο αρχαιο αλλα μου ειναι αναγκαιο!θετω το ερωτημα λοιπον αν υπαρχει περιπτωση να βρω καπου ενα φορητο cd-palyer κονως discman(αυτα τα μικρα σε σχημα cd που ειχαμε πιτσιρικαδες) το οποιο ομως να πληρει ολες τις παρακατω προυποθεσεις: 1)δυνατοτητα αναπαραγωγης mp3 2)δυνατοτητα τυχαιας αναπαραγωγης των κομματιων ενος ειτε audio ειτε mp3-cd 3)τροφοδοσια για AC ωστε να μην χρησιμοποιω μπαταριες κτλ Οπου και να πας θα βρεις . Για αρχη δοκιμασε μακρο και πρακτικερ μηπως πετυχεις κατι coby που και καλα ειναι και ολα τα cd παιζουν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.