searching Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα έχω σοβαρό πρόβλημα ο σκληρός μου που περιέχει την δουλεία μου κάτι έπαθε και έχασε το Mount του. Είναι ένα 500Gb Hitachi και με το partition manager 8.5 είδα ότι το δεν έχουν χαθεί δεδομένα αλλά δεν μπορώ να το κάνω mount. Ο δίσκος έχει τα εξής στοιχεία Logical Disk (*) Volume letter: (*) Volume label: Photograph Type: Simple volume File system: NTFS Sectors per cluster: 8 Serial number: 486EAAB7 Partition ID: 0x42 Dynamic Volume NTFS version: 3.01 Total size: 465.7 GB Used space: 384.4 GB Free space: 81.3 GB Activity: Inactive Hidden state: Not hidden H μόνη εντολή που είναι ενεργή είναι Convert to basic αλλά δεν ξέρω τι είναι. Αν το κάνω θα χάσω δεδομένα ? Στην διαχείριση δίσκων βλέπω το δίσκο με ένα θαυμαστικό και λέει Δυναμικό και Ξένο και έχει επιλογή εισαγωγή ξένων δίσκων αν το πατήσω θα δουλέψει χωρίς να χάσω δεδομένα ?
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=276517 και δοκίμασε μπας και μπορέσεις να κάνεις partition recovery πρώτα (αν και χλωμό το κόβω). Στην τελική, file recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.