Προς το περιεχόμενο

Καινουριο tower!!

giorgos_rom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δυστυχώς ο παρόν tower με τα βίας ανάβει, και καλά και καλά είναι 6 χρόνον+.. κοίταξα multirama για έτοιμο πακέτο και πιστεύω δεν αξίζει.. Λοιπόν αν τον πάρο κομμάτι κομμάτι από πλαίσιο η e-shop να υποθέσω έρχεται έτοιμο(στημένο) το tower?

ε ενδιαφέρει για gaming ταινίες βλέπω dowloading κάργα και κανένα πρόγραμμα θέλω να πω επίσης ότι θα τον συνδέω και με T.V 30ara++ και θα θελα να ναι και έτοιμος για καμια μελλοντική αναβαθμίση(2 κάρτες γραφικών κ.τ.λ)....θα μπορούσατε να μου δώσετε τα φώτα σας?? διαθέτω 700 κάτι μπορεί να γίνει ε? Ευχάριστο εκ τον προτερων..:confused::confused::confused:

Δημοσ.

Έτοιμο πακέτο σίγουρα δεν αξίζει.

Ρίξε μια ματιά εδώ μέσα, κάτι μου λέει οτι μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις καταλήξει στο τι να πάρεις...

Δημοσ.

κοιταξα το φορουμ αλλα δεν μπορω να καταλιξω καπου καπως μπερδεμενα ειναι.. το e-shop h το plaisio τα στελνει στημενα ετσι? ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω πσ κοματι κοματι και ειμαι λιγο μπερδεμενος...

Δημοσ.

Parts τα στελνουν δηλαδη? να το στησω εγω δεν παιζει θεμα ενα σκληρο πηγα να αλλαξω προχτες και μου ειναι αρκετο.. νομιζα οτι το εστελναν στημενο...

Δημοσ.

προσπαθω να κανω μια συνθεση στο plaisio και τισ καρτες γραφικων μου τις βγαζει ολες κοκκινες και δεν μπορω να επιλεξω καμια γιατι?

Δημοσ.

Παρε κ μια συνθεση απο εμενα φιλε μου!Εφυγε λιγο παραπανω απο 700 αλλα ειναι τουμπανο το μηχανημα!Αμα θες αλλαζεις καποια κομματια με αλλα φτηνοτερα!;)

buildpcplaisiocomputersby9.jpg

Δημοσ.

Χωρίς να το σκεφτείς την έκδοση με τα 512MB. Το 1GB δεν αξιοποιείται λόγω του memory interface (256 bit).

Στην πράξη θα δεις ελάχιστη διαφορά στις επιδόσεις.

Δημοσ.

Για δες αν υπάρχει το 550άρι Corsair στο Πλαίσιο (κάτι πήρε το αφτί μου οτι δεν υπάρχει πλέον κι οτι δεν παίζει να το ξαναφέρουν(?)).

Κατα τα άλλα μια χαρά η σύνθεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...