Προς το περιεχόμενο

Baudtec Port Forwarding (οδηγιες)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασε με αλλο προγραμμα να κανεις seed.β.βεβαιωσου οτι θελουν τα torrents που δινεις.γ.κανε port forward και κλεισε και firewall

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δοκιμασε με αλλο προγραμμα να κανεις seed.β.βεβαιωσου οτι θελουν τα torrents που δινεις.γ.κανε port forward και κλεισε και firewall

Το θέλουν torrent που δίνω. Τώρα που το κατέβασα ολόκληρο δεν seedαρει καθόλου. Ούτε καν 0 δεν γράφει. Τίποτα, κενό.

Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στο torrent που κατέβασα απο private tracker... Τα υπόλοιπα που έχω από public trackers seedαρουν κανονικά...

Σύμφωνα με τον έλεγχο που παρέχει το μTorrent, η port είναι ανοιχτή... Χρειάζεται port forward ουτως ή αλλως?

Sorry αν είναι χαζή η ερώτηση, είμαι άσχετος μ'αυτά...

Δημοσ.

Η πορτα ειναι ανοιχτη λογικα λογω Upnp>και για δοκιμη μπορεις να μπεις στο canyouseeme.org και να δεις αν ειναι ανοιχτη.δοκιμασε με αλλο προγραμμα πχ vuze

Δημοσ.
Η πορτα ειναι ανοιχτη λογικα λογω Upnp>και για δοκιμη μπορεις να μπεις στο canyouseeme.org και να δεις αν ειναι ανοιχτη.δοκιμασε με αλλο προγραμμα πχ vuze

Thanks για το link.

Έκανα port forward, απενεργοποίησα το firewall, και στις ρυθμισεις του μTorrent απενεργοποήσα το UPnP. Μετά τσέκαρα την port στο http://canyouseeme.org/ και λέει οτι είναι κλειστή!

Για την ακρίβεια λέει:

Error: I could not see your service on [iP] on port [Port number]

Reason: Connection timed out

Θα δοκιμάσω και με το vuze, αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό....

Δημοσ.
κατι λαθος με το Port forward εκτος αν εχεις οτενετ πουκοβει θυρες και θελει απενεργοποιηση η αυξημενη ασφαλεια.

Con-x έχω... Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον..?

Δημοσ.

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις

O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks!!

Η port που (προσπαθώ να) κάνω forward δεν είναι μέσα σ'αυτές που μπλοκάρει ο ΟΤΕ.

Μια τελευταία ερώτηση: Οταν κάνω port forward το κάνω από αυτή τη σελίδα [scrrenshot]. Τι ακριβώς γράφω στο πεδίο Name? "uTorrent", "μTorrent" ή κάπως αλλιώς..? Και στο ακριβώς δίπλα πεδίο? Θα έβαζα P2P αλλά δεν το έχει στις επιλογές... Οι επιλογές είναι FTP, HTTP_Server, HTTPS, POP3, SMTP, Telnet, VNC, SSH, PPTP, CUSeeMe, pcAnywhere, T.120, H.323 και κενό (δηλαδή -).

Εγώ δοκίμασα port forward με τους εξής 2 συνδυασμούς: "μTorrent, -" και "uTorrent, -".

Υποψιάζομαι οτι κάτι έχει γίνει λαθος στο port forward, γι'αυτό ρωτάω...

Και πάλι thanks για τη βοήθεια!

EDIT: Ok, χαζή η ερώτηση για το δίπλα πεδίο. Αν πατήσω κάτι άλλο εκτός του κενου (πχ FTP), αυτόματα εξαφανίζεται το πεδίο και στο πεδίο Name γράφει "FTP". Άρα μήπως πρέπει στο Name να γράψω "P2P"..?

Sorry αλλά όπως βλέπετε είμαι εντελώς άσχετος μ'αυτά...

EDIT 2: Το έχω ζαλίσει στα edits το post :P

Ok, απενεργοποίησα το SPI και η port είναι ανοιχτή!!

Ακόμα όμως δεν seedαρει τα torrents του private tracker... :/

Επεξ/σία από Thodoris_
Δημοσ.

rule index 1

application kostas mitsos maria eleni oti thes.

start port number px 3333

end port number px 3333 h an thes polles grafeis 3335 opote tha ise απο 3333 μεχρι 3335.

local ip address

την ip του pc σου.καλυτερα να την δωσεις καρφωτα.

για μενα κανε το port forward.κλεισε την αυξημενη ασφαλεια του οτε αχρηστη ειναι ετσι και αλλιως και δοκιμασε αλλον torrent client

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον,καλά γραμμένο και πολυ κατανοιτό.Μπράβο!

καλως ηρθες στο Forum.

σκοπος αυτο ειναι.να γραφονται οι απαντησεις για να βοηθουνται και αλλοι οταν εχουν το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

καλησπερα, μολις σημερα εβαλα conn-x και εχω το θεμα με το port forwarding, προσπάθησα να μπω στις ρυθμίσεις του router στο 192.168.1.1 αλλα ενω δινω κωδικο 1234 και username admin μου τα βγαζει ως λαθος, κ επανεμφανιζει το πλαισιο που ζηταει το username k password. εχω φαει 2 ωρες κ δν μπορς να βγαλω ακρη, please help.

Δημοσ.

Καλως ηρθες στο Forum.Κοιτα στο κατω μερος του ρουτερ και πρεπει να σου γραφει εκει τα στοιχεια.ετσι κανει συνηθως η Otenet.στο αυτοκολλητο κατω απο το ρουτερ.πες μας αν πετυχε

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Super Goofy 

προσπαθώ να παίξω stream στο shoutcast,αντιμετωπίζω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα

το ακριβές μήνυμα που λαμβάνω είναι:

[yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (URL: http://46...............:11188) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache

To Router μου είναι το ZXV10 H108L Annex A(PSTN) της WIND

Αναρωτιόμουν αν σου ήταν εύκολο να κάνεις ενα step by step post με photos

γιατί τρέμω :unsure:  :wacko:  :blink:  στην ιδέα να πειράξω της εσωτερικές υποθέσεις του Router μου.  

ευχαριστώ  :-)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...