datanet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) me ti router?β.το Port στο βγαζει ανοιχτο?σιγουρα δεν σε κοβει κανα firewall.??? Εχω το Baudtec TW263R4 ADSL2+ . To port δεν μου το βγαζει ανοιχτο (απο το uTorrent port checker), ενω εχω κλεισει και το Windows Firewall, και το router Firewall κ SPI! Στο ΝΑΤ το εχω ετσι: ------------------------------------ Rule : 1 Application: myApache Protocol: ALL Start Port : 81 End Port : 81 Local IP Address : 192.168.1.5 ------------------------------------ επισης εχω τσεκαρει οτι ο apache δουλευει στην port 81 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2009 από datanet
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 το port forward φενεται σωστο.192.168.1.5 einai o server να υποθεσω.απο το site της οτενετ εχεις κλεισει την αυξημενη ασφαλεια που μπλοκαρει ports? Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση. mplokarei kai thn 81
datanet Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω φιλε. Θα το αλλαξω και θα σου πω.
datanet Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) πες μας αν επαιξε ρε παιδια, πηγα στο site my.otenet.gr και απενεργοποιησα την αυξημενη ασφαλεια, απο χθες.... σημερα, ξεκινησα τον router, ανοιξα κ το pc και προσπαθησα να δω την σελιδα που τρεχει στο μηχανημα μου αλλα τιποτα. Κανω μια περιληψη για το τι εχω ρυθμισει: 1) απενεργοποιησα την αυξημενη ασφαλεια απο οτενετ. 2) εχω κλεισει τα firewall (pc και router) κ εχω κλεισει το SPI (router) 3) εχω κανει το ΝΑΤ (στην port 81, πιο πανω θα δειτε αναλυτικα) την σελιδα μου την βλεπω απο το local ip (http://192.168.1.5:81) μου, ενω απο το εξωτερικο ip του router ομως δεν μπορω να την δω ( http://εξωτερικοIProuter:81'>http://εξωτερικοIProuter:81 ). Τι αλλο μπορει να φταει ???? Ενω οταν εκανα port forwrding (port 58488) για το uTorrent ολα απο οτι φαινεται δουλευουν καλα δηλαδη κατεβαζει καλα κ το εικονιδιο του δικτυου ειναι ΠΡΑΣΣΙΝΟ, παρατηρω οτι το WEBGUI (port default, 58488) ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ . Επισης πηγα στο site: https://www.dyndns.com/support/tools/openport.html και εκανα τεστ με το external Ip μου κ δοκιμασα τις ports 81 και 58488 κ το αποτελεσμα ηταν θετικο ("is open and accepting connections. ") Εχω μπερδευτει ρε παιδια, δεν μπορω να σκεφτω κατι..... ----------------------------------- Μετα απο επικοινωνια με ενα φιλο, του ειπα να φορτωσει το http://εξωτερικοIProuter:81 και ειδε την σελιδα του webserver! Πετυχε, αλλα οταν το κανω και εγω τοτε μπερδευεται και δεν φορτωνει. Εχουμε το loopback connection error. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2009 από datanet
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εσυ απο το δικο σου Pc δεν μπορεις να την δεις με την wan ip σου και ειναι λογικο.απο την αρχη νομιζα οτι την ελεγες σε φιλο σου και εμπαινε.
zvarthangalos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ γιατι δεν ξερω αν φταιει το BaudTec που εχω η κατι αλλο Το προβλημα μου ειναι πως εχω στο pc τα vista sp1 και τα ubuntu 8.10 και εχω ενγκατεστημενο το Azureus και στα δυο λειτουργηκα στα ubuntu οταν κατεβαζω το NAT ειναι οκ (πρασσινο)ομως στα vista ειναι κοκκινο (firewalled) με αποτελεσμα να εχω χαμηλες ταχυτητες οι πορτες του ρουτερ ειναι ανοιχτες αντιβαιρους εχω ESET Smart Security και το Ad Aware το firewall του ρουτερ ειναι ενεργοποιημενο και του ΕSET ειναι ολα σωστα ρυθμησμενα τι να φταιει ρε παιδια δεν ξερω.
paranoid_gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια επιειδη μιλατε για το baudtec που δινει η conn-x.Ειπα να μην κανω καινουριο τοπικ και να ρωτησω και εγω κατι.Εχω το ιδιο ενσυρματο modem/router και εγω πολυ μεγαλο προβλημα με το τορρεντ.Εγω εχω απενεργοποιημενο το SPI και ενεργοποιησα το Firewall. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το ΝΑΤ γτ οταν ανοιφω το τορρεντ μου βγαζει πρασινο.Αλλα σε μενα το προβλημα ειναι οτι αμα ανοιξω το τορρεντ μετα ουσιαστικα ειναι σαν να μην εχω ιντερνετ.Το τορρεντ κατεβαζει κανονικα με λογικες ταχυτητες αλλα ομως οποτε ανοιξω αυτοματα μου κανεια ποσυνδεση απο το msn(δεν φευγει απο systray,απλα δεν μπορω να κανω εισοδο με την καμια) και στο firefox οποια σελιδα και να βαλω μου λεει το γνωστο μηνυμα δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας.Επισης και να κλεισω το τορρεντ για να μπορω να εχω συνδεση στο ιντερνετ πρεπει να κανω 1 log off Τι λετε να κανω?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ειναι ρουτερ η ειναι Modem?κανα firmware update?πεταμα και κανα καλο αλλο ρουτερ?αλοι drivers για την καρτα δικτυου?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ γιατι δεν ξερω αν φταιει το BaudTec που εχω η κατι αλλο Το προβλημα μου ειναι πως εχω στο pc τα vista sp1 και τα ubuntu 8.10 και εχω ενγκατεστημενο το Azureus και στα δυο λειτουργηκα στα ubuntu οταν κατεβαζω το NAT ειναι οκ (πρασσινο)ομως στα vista ειναι κοκκινο (firewalled) με αποτελεσμα να εχω χαμηλες ταχυτητες οι πορτες του ρουτερ ειναι ανοιχτες αντιβαιρους εχω ESET Smart Security και το Ad Aware το firewall του ρουτερ ειναι ενεργοποιημενο και του ΕSET ειναι ολα σωστα ρυθμησμενα τι να φταιει ρε παιδια δεν ξερω. to nat ειναι υποχρεωτικο εκτος αν εχεις πραγματικο δικτυο που σιγουρα δνε εχεις.οποτε δεν το κλεινεις.απλα κανεις port forward.και κλεινεις τα firewall για δοκιμη.
anarchy.isp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εγώ βρήκα εναν εύκολο τροπο για να ανοίγεις ports στο baudtec... πρώτον: κανεις το ip σου static κατεβάζοντας το simple static IP από: http://www.pcwintech.com/simple-static-ip ... μετά ακολουθείς αδηγείες που δινονται στο: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/TW263R4-A0/Utorrent.htm ... χωρις να χρειάζεται να κάνεις την περίπλοκη διαδικασία που περιγράφει στο site για να γίνει το ip static... ελπίζω να σας κάλυψα όλους
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα μολις μπερδεψες τον κοσμο.η static ip που ζηταει το Port forward ειναι η Lan ip του pc σου και οχι static απο τον provider.το port forward δεν θελει static στην wan αλλα στην lan.το dyn dns no ip kai ολα αυτα ειναι για na κανεις την wan να ειναι στα static.την wan δεν τιν δινεις ποτε σε κανενα port forward.
Undefined Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Έκανα τα βήματα που είπε παραπάνω ο φίλος... Πάντα η πύλη έλεγε πως ήταν κλειστή... Αλλά εφτανα ταχύτητες της τάξεως των 1+Mb/s. Αφού ακολούθησα όλα τα βήματά του, η πύλη επιτέλους άνοιξε, αλλά η ταχύτητα δεν ανεβαίνει πάνω από 25Kb/s!!!!!! Παρακαλώ βοηθήστε με να πιάσω κάπως τις παλιές ταχήτητες που είχα.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 αμα ειναι ανοιχτη ισως δεν πιανεις ταχυτητες για αλλους λογους .μετρησε την ταχυτητα σου κατεβαζοντας αρχεια οχι torrent kai κατεβασμα αρχειων με download manager.
Thodoris_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν κατεβάζω (χρησιμοποιόντας μTorrent) από ενα συγκεκριμένο private site, το upload speed μου είναι απειροελάχιστο! Πάντα κάτω του 1.0 kB/s! Όταν κατεβάζω με torrents από άλλα sites είναι όλα κομπλέ. Upload speed γύρω στα 70-80 kB/s. Το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες που άλλαξα σύνδεση & router και τώρα έχω ένα Baudtec T263R1... Είμαι εντελώς άσχετος από αυτά και δεν έχω ιδέα τι φταίει ή πως να το λύσω... Καμιά ιδέα?? Help much needed!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα