Προς το περιεχόμενο

Τι προτεινετε;;;

st2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για modem router 4 port ethernet ενσυρματο (δεν με ενδιαφερει το ασυρματο καθολου)

ως 100ευρω μεγιστο

εκανα μια ερευνα αλλα δεν ειμαι σχετικος με τα χαρακτηριστικά που εχει καθε συσκευη και τι κανει την μια καλυτερη απο την αλλη

ευχαριστω προκαταβολικα για καθε απαντηση-προταση

Δημοσ.

linksys wag200 .ειναι και ασυρματο διοτι ποτε δενξ ερεις στο μελλον αν θα χρειαστει αλλα μπορεις να το απενεργοποιιησεις τελειως το ασυρματο να μην εκπεμπει καν και αμα το χρειαστεις το ανοιγεις.

Δημοσ.

Προσωπικά το συγκεκριμένο Linksys δεν μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, συχνά disconnects ακομά και με καινούργιο firmware και το πρόβλημα λύθηκε μαγικά με το που άλλαξα router . Εγώ θα πρότεινα το Vigor 2700 , αν θες δίνεις 20 ευρώ παραπάνω και παίρνεις τo 2700g που έχει και wireless.

Δημοσ.

εξαρτατε την γραμμη που εχει.αν ειναι σταθερη το linksys einai παρα πολυ καλο.αν εχει παραξενη γραμμη με σκαμπανεβασματα τοτε speedtouch ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

@100 010 00

πιστευα οτι τα linksys ειναι πιο πανω σε μια τετοια λιστα

βγαζουν προβληματα?

@poulinos

η γραμμη εχει πολυ γελιο

παει με τον μηνα!!!!

1μηνα σταθερη και γρηγορη (ανεβασμα - κατεβασμα)

τον αλλο μηνα χαλια που οταν προσπαθουσα να μπω γυρω στις 3 το μεσημερι

δεν εμπαινε καν

ετσι με παιζει

η οτενετ λεει δικτυο των γραμμων του οτε

Δημοσ.

το Linksys ειναοι πολυ καλο αρκετα σταθερο αλλα την σταθεροτητα που εχει το speedtouch σε γραμμες χαλια η με μεγαλο attenuation δεν την εχει κανενα.

Δημοσ.

καλο θα ηταν οταν προτεινουμε ενα ρουτερ να λεμε γιατι το προτεινουμε.γιατι πχ την σταθεροτητα του speedtouch δεν την εχει το zyxel ουτε σε 100 χρονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...