evap Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας, προσπαθώντας να εγκαταστήσω την κάμερα στον υπολογιστή μου εμφανίζεται ένα μνμ που λεει: setup cannot continue because an unexpected error has occured. και κατω δεξια εμφανιζεται ενα αλλο που λεει: Το αρχείο ή κατάλογοσ "C:\$MFT είναι κατεστραμμένο και δεν είναι δυνατή η αναγνωσή του.Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα Chkdsk. τι να κάνω? βοηθήστε με παρακαλω! ευχαριστω! Υ.Γ. εκανα τα εξής : Από το "Βοηθήματα" τρέξε το "Εκτέλεση" και μέσα στο πεδίο που ανοίγει γράψε cmd.exe Στο παράθυρο που θα ανοίξει μετά δώσε την εντολή ΚΩΔΙΚΑΣ chkdsk c: /f θα σου επι οτι δεν μπορεί τώρα γιατί χρησιμοποιείται και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το τρέξει στην επόμενη εκκίνηση. Απάντησε "ναί" και κάνε επανεκκίνηση. αλλα παλι τα ιδια........... βοηθεια!
super_Vegeta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μήπως μπρορείς να μας πεις απο τί αποτελείτε το PC σου και τι λειτουργικό έχεις. Εμένα κάποιο πρόβλημα με τον δίσκο μου φένεται πάντος.Αν μπορείς δώσε μας τις πληροφορίες του chkdsk μήπως βγάλουμε καμμιά άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.