kage Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εμείς τελειώνουμε σε λίγες εβδομάδες το προκατ μας από μπετόν (www.kallergis.gr) και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η συνεργασία μας με την εταιρία μέχρι στιγμής ήτανε άψογη και η ποιότητα πάρα πολύ καλή, με άριστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντισεισμικότητα κ.α Τώρα χτίσουμε την βάση με υπόγειο και σε λίγες εβδομάδες θα μπει το σπιτάκι μας (διώροφο) από πάνω. Δεν μετανιώνουμε καθόλου οτι δεν ξεκινήσαμε την κατασκευή με συμβατικό τρόπο.. ναι αλλα εκανε ενα λαθος χτίζουμε θα ταν προτιμοτερο να λεγατε οτι στους users του φορουμ κανουμε δωρο το χ ή εκπτωση χ
moure Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εμείς τελειώνουμε σε λίγες εβδομάδες το προκατ μας από μπετόν (www.kallergis.gr) και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η συνεργασία μας με την εταιρία μέχρι στιγμής ήτανε άψογη και η ποιότητα πάρα πολύ καλή, με άριστη θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντισεισμικότητα κ.α Τώρα χτίσουμε την βάση με υπόγειο και σε λίγες εβδομάδες θα μπει το σπιτάκι μας (διώροφο) από πάνω. Δεν μετανιώνουμε καθόλου οτι δεν ξεκινήσαμε την κατασκευή με συμβατικό τρόπο.. Τρατζικ
Spbak Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση αν υπάρχει ηδη το σπίτι κ απλα θέλω άδεια για 2ο όροφο ποσο θα κοστίσει...? Ο 1ος όροφος ειναι 200 τετραγωνικά... Εγώ θα κανω την μισή ταράτσα.. Γιατί στην μέση έχει το κλιμακοστάσιο... Κ αν μ συμφέρει να κάνω απλα ενα δωμάτιο η ολοκληρο σπίτι έχει διάφορα...? Δεν.ξερω αν αυτα που ρωταω ακούγονται κάπως αλλά είμαι άσχετος... Συγνώμη.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2016 από Spbak
Gezimaras123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 3/4/2012 στις 12:56 ΜΜ, antuansupra είπε Διαβάστε μόνο τα μπόλντ.Ουτε διαφήμιση να έκανες Καλησπέρα έχω ένα οικόπεδο στα 200 τμ και θέλω να χτίσω κάτω μαγαζί και πάνω 2 διαμέρισματα τον 100 τμ πόσο λένε να μου πάει όλα αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα