star Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 παιδια αλλαξα μια μητρικη εβαλα μια καρτα γραφικων και ενα τροφοδοτικο καινουρια!εκανα φορματ και απο τοτε εχω το εξης προβλημα.με οποιο download manager και να προσπαθησω να κατεβασω απο το rapidshare(ειμαι premium user flashget imd cryptload reget) ενω κατεβαζει κανονικα μετα απο λιγο η ταχυτητα απο 800-900 κατεβαινει στο 40-30.εαν ομως κουνησω το ποντικι ξανακατεβαζει κανονικα!!δεν μπορω να βγαλω ακρη.δεν καταλαβαινω τι μπορει να φταιει!!!εχει κανεις καμμια ιδεα??ευχαριστω.(βοηθηστε γιατι τα'χω παιξει)
mvaggel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον κάποιο πρόγραμμα κάνει χρήση της γραμμής σου όταν είσαι idle. Μπορεί να είναι από ιός μέχρι το windows update. Βάλε ένα bandwidth monitor, άνοιξέ το στην οθόνη και παρακολούθησε να δεις ποια προγράμματα μιλάνε με το internet
aldon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον κάποιο πρόγραμμα κάνει χρήση της γραμμής σου όταν είσαι idle.Μπορεί να είναι από ιός μέχρι το windows update. Βάλε ένα bandwidth monitor, άνοιξέ το στην οθόνη και παρακολούθησε να δεις ποια προγράμματα μιλάνε με το internet όπως?? μπορεις να προτεινεις καποιο καλο προγραμμα?
mvaggel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 όπως?? μπορεις να προτεινεις καποιο καλο προγραμμα? Αν θυμάμαι καλά, παλιά χρησιμοποιούσα το NetLimiter. Δεν είναι free, αλλά νομίζω και η trial έκδοση σου κάνει...
aldon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά, παλιά χρησιμοποιούσα το NetLimiter. Δεν είναι free, αλλά νομίζω και η trial έκδοση σου κάνει... :-D thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.