Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων για HD movies κυριως

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω τωρα μια 8600gt.

Παιζω σπανιως κανα παιχνιδι αλλα βλεπω πολυ συχνα HD movies.

TO θεμα ειναι πως εχω προβλημα ασυμβατοτηας με την 8600gt και την 32'' LCD TV μου γιατι οταν τα συνδεω να δω HD movies η εισοδος της καρτα γραφικων δουλευει οποτε της καπνισει.

Οποτε λεω να παρω μια νεα καρτα γραφικων αλλα να παιξω σε ΑΤΙ.

Ποια να προτιμησω; ATI 3870 ή 4670;

Δημοσ.

4670, σαν επιδόσεις στα games είναι λίγο πιο κάτω αλλά γενικά είναι πιο ισορροπημένη και πολύ πιο φτηνή. Και ειδικά για to HD video που σε ενδιαφέρει:

3870=UVD

4670=UVD2

Δημοσ.

Η 8600 δεν είναι κακή κάρτα...Μιά ιδέα φτηνότερη από την 4670, dx10 kai sm 4... Κοίτα μήπως φταίει το καλώδιο. ή η tv σου...

Πάντως με τη 4670 θα έχεις πολύ καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια και θεωρητικά ποιοτικότερο βίντεο...

Δημοσ.

H TV Μου εχει 2 υποδοχες HDMI και το προβλημα υπαρχει και στις δυο...

ΕΠισης εχω 3 διαφορετικα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ καλωδια οπου οποιο κ να βαλω εχουμε το ιδιο προβλημα... δουλευει οποτε θελει.

Οποτε παω για 4670...

Δημοσ.
Παιδια εχω τωρα μια 8600gt.

Παιζω σπανιως κανα παιχνιδι αλλα βλεπω πολυ συχνα HD movies.

TO θεμα ειναι πως εχω προβλημα ασυμβατοτηας με την 8600gt και την 32'' LCD TV μου γιατι οταν τα συνδεω να δω HD movies η εισοδος της καρτα γραφικων δουλευει οποτε της καπνισει.

Οποτε λεω να παρω μια νεα καρτα γραφικων αλλα να παιξω σε ΑΤΙ.

Ποια να προτιμησω; ATI 3870 ή 4670;

Φίλε μου πριν αγοράσεις καινούργια κάρτα, συμβουλέψου το εγχειρίδιο της τηλεόρασης. Αν είναι πρώτης γενιάς όπως είναι η δική, τότε δεν υποστηρίζει HDMI από PC οπότε μπορεί να φταίει αυτό. Αν όμως είσαι οκ από εκεί, σε συμβουλεύω να πάρεις μια καρτούλα με το 3450. Εγώ πήρα σήμερα την ASUS EAH 3450 512MB και τα 1080p τα παίζει για πλάκα. Τιμή 31,70ευρώ από e-shop.

Δημοσ.

ΑΝ ειναι πρωτης γενιας οπως λες δεν υποστιριζει high definition video apo pc ουτε με HDMI-HDMI καλωδιο αλλα ουτε και με DVI-HDMI?

Δημοσ.
ΑΝ ειναι πρωτης γενιας οπως λες δεν υποστιριζει high definition video apo pc ουτε με HDMI-HDMI καλωδιο αλλα ουτε και με DVI-HDMI?

Το HDMI και το DVI είναι ακριβώς το ίδιο με την διαφορά ότι το πρώτο μπορει να μεταφέρει και ήχο. Η δικιά μου Samsung το έλεγε καθαρά οτι δεν υποστηρίζει HDMI από pc.

Δημοσ.

Τοτε να θεσω την εξης ερωτηση...

αν υποθεσουμε οτι η 32'' τηλεοραση μου ειανι πρωτης γενιας και ΔΕΝ δεχεται HDMI απο PC...

τι λυση υπαρχει για να μπορω να δω μεσω αυτης HD ταινιες μεσω HDMi? αν παρω φετα HDMI player θα συνθεεται με την TV?

Δημοσ.
Τοτε να θεσω την εξης ερωτηση...

αν υποθεσουμε οτι η 32'' τηλεοραση μου ειανι πρωτης γενιας και ΔΕΝ δεχεται HDMI απο PC...

τι λυση υπαρχει για να μπορω να δω μεσω αυτης HD ταινιες μεσω HDMi? αν παρω φετα HDMI player θα συνθεεται με την TV?

Φέτα εννοείς τα αυτόνομα media players;

Δημοσ.

ακριβως. αλλα αν γινεται αυτο, τοτε υπαρχει λυση με σκληρο δισκο ωστε ναχω τις HD ταινιες χυμα μεσα στο πλειερ; γιατι δε με συμφερει οτι κατεβαζω να καθομαι να το καιω σε δισκακια

Δημοσ.
ακριβως. αλλα αν γινεται αυτο, τοτε υπαρχει λυση με σκληρο δισκο ωστε ναχω τις HD ταινιες χυμα μεσα στο πλειερ; γιατι δε με συμφερει οτι κατεβαζω να καθομαι να το καιω σε δισκακια

Υπάρχουν τέτοιες συσκευές. Σου προτείνω το EGREAT μόνο και μόνο λόγω υποστήριξης από το e-shop. Μην σε τρομάζει η βαθμολογία που έχει στο site. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!. Παίζει τα πάντα από mkv, flac, mp3, dvd-isos μέχρι blu-ray rips. Μπορεί να κάνει stream από δίκτυο έχει bit torrent client, παίρνει σκληρό δίσκο και δεν συμμαζεύεται. Πάρτο και θα με θυμηθείς.

Δημοσ.

To εχεις εσυ αυτο;;;

σε ρωταω για να μου πεις αν ειναι δοκιμασμενο να ξερω οτι οντως παιζει τα παντα απροβληματιστα.

Δημοσ.
To εχεις εσυ αυτο;;;

σε ρωταω για να μου πεις αν ειναι δοκιμασμενο να ξερω οτι οντως παιζει τα παντα απροβληματιστα.

Δεν το έχω αγοράσει ακόμη. Μάλλον προς τα Χριστούγεννα θα το τσιμπήσω. Κοίτα εδώ. Το μηχανάκι είναι κορυφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...