passenger57 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Επειδή είμαι νέοπας στο συγκεκριμένο αντικείμενο, θα ήθελα να μου προτείνετε μία καλή DSLR φωτογραφική μηχανή (κιτ με φακό ) μέχρι 450-500 ευρώ με σύστημα live view ( ταυτόχρονη προβολή της εικόνας του φακού στην lcd οθόνη ).Δεν θέλω casio, fuji, zumpitron κτλ αλλά κατά προτιμηση nikon-canon-olympus-αντε και sony.....Ποιά συμφέρει να αγοράσω;
arxaggelos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σε αυτά τα λεφτά Canon 1000D ή, αν δεν σε πειράζει να είναι προηγούμενο μοντέλο, 400D (αντικαταστάθηκε από την 450D η οποία όμως με φακό ξεφεύγει λίγο). H 1000D είναι η προσπάθεια της Canon στην κατηγορία "τα έχει όλα και συμφέρει". Μπορεί να βρεις μια ελάχιστα φθηνότερη Olympus αλλά ανάμεσα στις δύο εγώ δεν θα είχα δίλημμα...
spinemm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Η canon 400d (εαν την βρεις καπου) και η α200 της sony νομιζω θα σε ικανοποιησουν. Τις ειχα και τις δυο παρα πολυ καλες φωτογραφικες χωρις ομως Live view. Εαν βαλεις κατι πραπανω παιρνεις την α350 την οποια θεωρω παρα πολυ καλη φωτογραφικη για τα λεφτα που εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.