georgemarios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 οκ, οχι αναπηρος στ' αληθεια απλα εχω το δεξι χερι στο γυψο και θα το εχω για κανα μηνα ακομα, οποτε εχω διαθεσιμο μονο το αριστερο μου χερι (ειμαι δεξιοχειρ ) μεχρις στιγμης, το μονο παιχνιδι που μπορω να παιξω με σχετικη ανεση ειναι τα civilization 3 & 4 γιατι ειναι turn based και παιζονται και με το ποντικι μονο. εχετε να προτεινετε κανενα αλλο παιχνιδι? rpg ή strategy κατα προτιμηση. Δεν ειναι αναγκη να ειναι προσφατος τιτλος. Το Spore θα μπορεσω να το παιξω μονο με ποντικι? Ευχαριστω....
Olorin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 οκ, οχι αναπηρος στ' αληθεια απλα εχω το δεξι χερι στο γυψο και θα το εχω για κανα μηνα ακομα, οποτε εχω διαθεσιμο μονο το αριστερο μου χερι (ειμαι δεξιοχειρ ) μεχρις στιγμης, το μονο παιχνιδι που μπορω να παιξω με σχετικη ανεση ειναι τα civilization 3 & 4 γιατι ειναι turn based και παιζονται και με το ποντικι μονο. εχετε να προτεινετε κανενα αλλο παιχνιδι? rpg ή strategy κατα προτιμηση. Δεν ειναι αναγκη να ειναι προσφατος τιτλος. Το Spore θα μπορεσω να το παιξω μονο με ποντικι? Ευχαριστω.... Καλή εναλλακτική λύση, είναι κανένα puzzle-οειδές ή casual παιχνιδάκι, αφού στα RPG/Strategy, ακόμα κι αν βρεις κάποιο που μπορείς να το χειριστείς μόνο με mouse, θα απαιτούνται καλά αντακλαστικά, που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορείς να τα έχεις με το αριστερό, αφού είσαι δεξιόχειρας... Προσωπικά, για ατελείωτο "κόλημμα", έχω να σου προτείνω το Puzzle Quest (χονδρικά, είναι fantasy RPG στο οποίο οι μάχες κ.λπ. γίνονται με μια turn-based εκδοχή των μηχανισμών του Bejeweled), αλλά και το Peggle (πριν λίγες βδομάδες μάλιστα, βγήκε και η συνέχεια, το Peggle Nights). //Στα λέω, γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και ξέρω...
georgemarios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Baldur's Gate I & II my favorites, τα εχω λυωσει οπως επισης fallouts, torment, icewind dale etc Καλή εναλλακτική λύση, είναι κανένα puzzle-οειδές ή casual παιχνιδάκι, αφού στα RPG/Strategy, ακόμα κι αν βρεις κάποιο που μπορείς να το χειριστείς μόνο με mouse, θα απαιτούνται καλά αντακλαστικά, που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορείς να τα έχεις με το αριστερό, αφού είσαι δεξιόχειρας... Προσωπικά, για ατελείωτο "κόλημμα", έχω να σου προτείνω το Puzzle Quest (χονδρικά, είναι fantasy RPG στο οποίο οι μάχες κ.λπ. γίνονται με μια turn-based εκδοχή των μηχανισμών του Bejeweled), αλλά και το Peggle (πριν λίγες βδομάδες μάλιστα, βγήκε και η συνέχεια, το Peggle Nights). //Στα λέω, γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και ξέρω... μαλιστα, ωραιες προτασεις..... θα τα δω σε ευχαριστω φιλε -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 04 : 47 : 40----- κανα rpg με turn-based ξυλικι?
vassilis_pap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Πάντως το puzzle quest είναι τρελό λιώσιμο. Το ξεκίνησα σε DS αλλά και στο PC που του ριξα μια ματιά το ίδιο καλό είναι, μη πω και καλύτερο. Είχα χρόνια να κολλήσω τόσο με παιχνίδι. Μη το προσπεράσεις ελαφρά τη καρδία με τίποτα, ειδικά αφού σου αρέσουν και τα rpg...
antonl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 [...]κανα rpg με turn-based ξυλικι? Αν σ αρέσει το DnD δες το Temple of Elemental Evil. Τα γραφικά του δείχνουν κάπως παλιά και παίζει να συναντήσεις τίποτα bugs αλλά είναι το μόνο CRPG που μ έχει κάνει να το τερματίσω τέσσερις φορές.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Πάντως το puzzle quest είναι τρελό λιώσιμο. Το ξεκίνησα σε DS αλλά και στο PC που του ριξα μια ματιά το ίδιο καλό είναι, μη πω και καλύτερο. Είχα χρόνια να κολλήσω τόσο με παιχνίδι. Μη το προσπεράσεις ελαφρά τη καρδία με τίποτα, ειδικά αφού σου αρέσουν και τα rpg... Yup! Πολύ καλό το Puzzle Quest! Μόνο που ο τελικός είναι ιδιαίτερα σπαστικός.
dop Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://www.free-track.net/english/ για να αντικαταστήσεις το mouse. Με το αριστερό τα βελάκια και με το κεφάλι το mouse - οπότε παίζεις όποιο FPS θέλεις... Πρόσεχε μετά όμως μην είσαι και με νάρθηκα στο λαιμό, γιατί με τα πόδια θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να παίξεις Καλή ανάρρωση!
Hector__21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Περαστικά σου κατ'αρχήν φίλε! Εγώ από την άλλη θα σου πρότεινα αφού σου αρέσουν τα turn based το Heroes of Might & Magic V. Πολύ καλό παιχνίδι!
georgemarios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αν σ αρέσει το DnD δες το Temple of Elemental Evil.Τα γραφικά του δείχνουν κάπως παλιά και παίζει να συναντήσεις τίποτα bugs αλλά είναι το μόνο CRPG που μ έχει κάνει να το τερματίσω τέσσερις φορές. το ειχα παιξει οταν βγηκε..... τρελα bugs, story της πλακας αλλα γαματες μαχες ... περιμενουμε λοιπον το Temple ov Elemental Evil Tactics Περαστικά σου κατ'αρχήν φίλε! Εγώ από την άλλη θα σου πρότεινα αφού σου αρέσουν τα turn based το Heroes of Might & Magic V. Πολύ καλό παιχνίδι! ουπς, αυτο μου ειχε διαφυγει εντελως . Τωρα τρωω φασκελα απο τους συναδελφους στη δουλεια που δεν ηξερα μια τοσο γνωστη σειρα παιχνιδιων ... Ευχαριστω, το απογευμα που θα παω σπιτι θα το διερευνησω.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.