Voorhees Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Θέλω να κόψω αποσπάσματα απο μια ταινία και με το virtual dub έχω πρόβλημα με τον ήχο. Ξέρετε κάποιο άλλο που να δίνει κιόλας περισσότερες δυνατότητες; Ευχαριστώ
HexStatic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Προγραμμα επεξεργασιας βιντεο, προσθηκη text kosnan Καμιά πρόταση για πρόγραμμα επεξεργασιας video; rythorakos Πρόγραμμα για μοντάζ video killer76 Προγράμματα επεξεργασίας video?? georgia89 Ψάχνω πρόγραμμα επεξεργασίας video panaathas Πρόβλημα με επεξεργασία βίντεο(σκάει το πρόγραμμα) papamitsos ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ BINTEO katerina_a_86 Προγραμμα επεξεργασιας video egalps Πρόταση απλού προγράμματος για κόψιμο αρχε'ιων video pmandd Πρόγραμμα πλήρης επεξεργασίας βίντεο gorge18 Πρόγραμμα για επεξεργασία video??? desolatorXT Πρόγραμμα επεξεργασίας video vag3721 Επεξεργασια video και Dvd-video mjmj Προβλημα με προγραμματα επεξεργασιας video Wintermute23 Best Video Editing Program & wmv -> DivX PredGR Πρόβλημα επεξεργασίας για video wmv. lipdim1973 Επειδη ειμαι νεος στο χωρο της επεξεργασιας video... ALX1150 Video Software Peiraths1 Mp4 video αρχεία (απο κινητά) : πως τα επεξεργάζομαι? codec? karib προγραμμα επεξεργασιας video raider Mp4 video αρχεία : πως τα επεξεργάζομαι? codec? karib Erotisi peri epeksergasia video xnoydhs(21) επεξεργασία video Gary Επεξεργασία video Νο 2 Teacher Advanced Video Editing/Creating mandos Προγράμματα επεξεργασίας video? APEKEPEOY PLUS much more . Please use search next time ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.