cyberking Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 γειά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάπου κοντά και ψιλοασφαλές στο αεροδρόμιο να παρκάρει κάποιος για καμία εβδομάδα, γιατί αν αφήσεις το αυτοκίνητο αεροδρόμιο θα σου πάρουν κανένα 80άρι. ευχαριστώ
Harkon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 αν θυμάμαι καλά 50ευρώ θα σ βγει για μια εβδομάδα. αν δεν μπορείς να πας με ΜΜΕ και πρέπει να πάρεις αυτοκίνητο σου προτείνω να το αφήσεις στο πάρκινγκ του αεροδρομίου νομίζω είναι το πιο ασφαλές μέρος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 γειάήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάπου κοντά και ψιλοασφαλές στο αεροδρόμιο να παρκάρει κάποιος για καμία εβδομάδα, γιατί αν αφήσεις το αυτοκίνητο αεροδρόμιο θα σου πάρουν κανένα 80άρι. ευχαριστώ Αλήθεια, γιατί δεν παρκάρεις σε έναν σταθμό μετρό της Γραμμής 3 (Αιγάλεω - Αεροδρόμιο) και μετά να πάρεις το μετρό προς Αεροδρόμιο;
cyberking Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 νομίζω ότι είναι παραπάνω αλλά όπως και να γίνει πάλι πολλά δεν είναι;δυστυχώς πρέπει να πάρω το όχημα γιατί με συγκοινωνία δε θα προλάβω -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 03 : 04 : 28----- αν είναι έτσι και για να προλάβω πρέπει να παρκάρω κάπου κορωπί-καντζα
cyberking Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ΙΚΕΑ. Κοτόβωλος, Leroy, κτλ. σ'αυτά σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα αν το αφήσεις για καιρό ή θα στο πάρει κανένας γερανός;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 [...]αν είναι έτσι και για να προλάβω πρέπει να παρκάρω κάπου κορωπί-καντζα Η απόσταση Σύνταγμα - Αεροδρόμιο με το μετρό είναι 38-40 λεπτά. Αν μπορείς να το προγραμματίσεις, είναι η πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση. ΙΚΕΑ. Κοτόβωλος, Leroy, κτλ. Δεν έχει μετρό εκεί. Κάποιο λεωφορείο πρέπει να παίζει αλλά δεν ξέρω ώρες/δρομολόγια κλπ.
cumulus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 νομίζω ότι είναι παραπάνω αλλά όπως και να γίνει πάλι πολλά δεν είναι;δυστυχώς πρέπει να πάρω το όχημα γιατί με συγκοινωνία δε θα προλάβω -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 03 : 04 : 28----- αν είναι έτσι και για να προλάβω πρέπει να παρκάρω κάπου κορωπί-καντζα 50 ευρω ειναι για μια εβδομαδα.Δες και εδω http://www.aia.gr/parkingcalculator.asp?pageid=1077&langid=2
cyberking Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 50 ευρω ειναι για μια εβδομαδα.Δες και εδω http://www.aia.gr/parkingcalculator.asp?pageid=1077&langid=2 ναι έχεις δίκιο τόσο βγαίνει αλλά άμα γίνεται και κανένα ικέα πχ καλά θα είναι.το έχει δοκιμάσει κανείς;
cumulus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Eγω παντως για 50 ευρω δεν θα το ρισκαρα.Δεν πολλα τα 50 ευρω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εγω προσωπικα το εχω αφησει πολλες φορες.Δεν ειναι μονο η περιπτωση του γερανου αλλα αν το παρει κανεις χαμπαρι μπορει να στο σηκωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.