Προς το περιεχόμενο

windows χp sp3+ firefox + αλλες μλκιες = kaboom!!!

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συστημα που βλεπεται στην υπογραφη μου

το πηρα πριν απο 2 μηνες.

Ολα καλα.Επαιζα τα παιχνιδακια μου , εβλεπα τις ταινιες μου,

κατεβαζα οτι ηθελα .....

ωσπου μια μερα , εγκατεστησα το ccleaner , spybot , cfospeed

για να πεταει ακομα πιο πολυ το συστημα.....

αποφραδα μερα.......

1η μλκια...βαζω το ccleaner να ''φτιαξει την registry''

2η μλκια ...το ιδιο βραδυ κλεινω ,χωρις ασφαλη αφαιρεση ,τον εξωτερικο σκληρο μου (σε αμφιβολη ποιοτητας case)

το πρωι αρχιζει η παρανοια....

ο η/υ εχει κολλησει , κανω επανεκκινηση παω να μπω σε safe mode , παλι ρεσετ μονο του

τεσπα μπαινω στα windows , ολα φαινονται κανονικα.....

ομως.......

εχω ανοιχτο το μtorrent (down στα 20kb) ανοιγω λιγο το firefox , 2 καρτελιτσες = ρεσετ μονο του

παω να αντιγραψω μεγαλα αρχεια <4γβ απο ενα φακελο σε αλλο ,στο σκληρο = ρεσετ μονο του

αντιγραφω απο cd / dvd στο Hddμεγαλα αρχεια = ρεσετ μονο του

νεο!εγραφα αυτο τον ποστ , ανοιγω το firefox 2 παραθυρα = ρεσετ μονο του

καποια στιγμη ανοιξα το Msconfig και ειδα οτι εκκινα καθε φορα το:

%systemroot%/system32/dumprep 0 -k

το ''ξετικαρα'' αλλα παλι εμφανιστηκε σε επομενο ρεσετ

(αυτη την στιγμη που γραφω , μετα απο ενα ρεσετ ακομα, δεν φαινεται ''τικαρισμενο''

στο msconfig

τωρα τελευταια το nero οταν τελειωνει μια εγγραφη δειχνει το εξης μυνημα στο verification

''sector XXXXXX to xxxxxx has different content to source''

στα dvd που εμφανισε αυτο το μυνημα τα ελεγξα με το cdchec κ ολα οκ

μπορει να δωσει κανεις καμια ιδεα???

ξερω εκανα την μαλακια με το ccleaner , εντωμεταξυ δεν ξερω και που ειναι εκεινο το backup που κανει....

να παω για φορματ ή να βαλω chrome????

Δημοσ.

Εχει στο ccleaner restore την registry...ποτε δεν χρειαστηκε...δεν ξερω τι εσβησες, μαλλον τικαρες τα παντα, ακομα και τα advanced που οντως πολλες φορες μαμανε το συμπαν.

Δοκιμασε μπες σε safe mode και κανε restore σε προηγουμενη ημερομηνια.

Δημοσ.

οποιος πειραζει την registry πρεπει να ξερει ακριβως τι κανει αλλιως υπαρχουν τετοια αποτελεσματα.καλο θα ναι να κρατας back up και να ρωτας πριν πειραξεις τοσο ευαισθητα πραγματα.επισης καλο θα ναι να κλεινεις κανονικα τον εξ.σκληρο εχω ακουσει πολλους που λενε γιατι χαλασε ενω δεν τον κλεινανε σωστα.

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 04 : 10 : 27-----

αν δεν εχεις το back up της registry προτεινω φορματ. οσο αναφορα για internet explorer εχω εχω mozilla και opera.ο chrome εχω ακουσει οτι στελνει πολλα δεδομενα στην google...αλλα καλο ειναι να μην πειραματιζεσαι (αν δεν θες να κανεις συχνα format) με νεα προγραμματα ασε να περασει λιγος καιρος και πιστεψε με αν βγει καλος θα το δεις παντου :-D

Δημοσ.

Αυτα πυ χρησιμοποιεις εκτος απο το cfos που ειναι εντελως μαλακια (δλδ δε κανει τη δουλεια που θες), τα χρησιμοποιω χρονια σε χιλιαδες pc και δεν εχουν παθει τιποτα, αλλου ειναι το προβλημα σου φιλε μου

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα....

Το ccleaner το δουλέυω εδώ και 2-3 χρονια με όλες τις επιλογές τικαρισμένες και δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα το χρησιμοποιώ και σε ένα άλλο μηχάνημα που τρέχει windows 2000 PRO SP4 και εκεί κανένα μα κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

τι εχω πατησει απειριες φορες με τετοιες μαλακιες

απο εδω και εμπρος θα ακολουθω το ρητο:

if it works why fix it

τελικα μπακαπ των αρχειων σε αλλο σκληρο και φορματ

για να δουμε...........

Δημοσ.

Σε μια τέτοια περίπτωση το καλύτερο είναι το format.

Για να είσαι σίγουρος.

Το CCleaner δεν έχει κανένα πρόβλημα - το έχω δοκιμάσει σε πάνω από 70 μηχανήματα από ΡΙΙ και κατοπινά.

Γενικά τα παιγνίδια με registry, σε συνδιασμό με τορεντ, και υλικά αμφιβόλου ποιότητας κάνουν τη χοντράδα.

Καλή συνέχεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...