Προς το περιεχόμενο

Ζέστες.

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 Οκτώβρη σήμερα. Καλό καιρό μας κάνει για την εποχή, ζεστούλα, δροσούλα, ήλιος, συννεφάκια, ποικιλία γενικά και αν εξαιρέσεις αυτή την υγρασία που έχει μετά τις βραχύχρονες μπόρες, όλα καλά και το θερμόμετρο άντε στους 22-23.

Διαφοροποιημένη φανερά από τα σαραντάρια του Αυγούστου, αυτή η εποχή ενδείκνυται για εγκρατή ποστ ή φρενήρη μπαν. Και καθώς το πολίτευμα είναι δημοκρατικό και τα κλισέ ανεκτίμητα, "στο χέρι σας είναι".

Ως εκ τούτου.

1) Υπάρχει μεγάλη φυγόκεντρος στα αθλητικά θρεντ. Φίλοι κι αδέρφια, θα σας πάρει ο διάολος και θα το κάνει δίχως τύψεις και υπαλληλικά. Μαζευτείτε.

2) Το σπαμ πέφτει βροχή. Τα αστεία θρεντ για το πως να καλέσετε πνεύματα, να βράσετε ραδίκια και να μοιραστείτε συνειδητοποιήσεις για τον έρωτα που έπρεπε να είχαν γίνει από τα 15 σας, αφήστε τα να ψοφάνε. Πρώτον μέχρι να πάρω την εξουσία η ηλιθιότητα δεν αποτελεί αδίκημα και δεύτερον, με το να μπαίνει ο καθένας και να λέει την εξυπνάδα του, μάλλον ευνοεί τον επόμενο χαβαλεδιάρη καθυστερημένο.

3) Το οφτόπικ θρεντ είναι καλό μέρος να ξεδίνει κανείς. Και ευνοεί την παρεΐστικη διάθεση και δεν είναι κακό να λέγεται και καμιά μπούρδα παραπάνω. Αλλά τζέησον_ρέθυμνο, αν ξαναδώ να ρωτάς "τι είναι "ουρανός" εντιτ, άκυρο, το βρήκα".

4) Τα θρεντ περί δημοκρατίας, εναλλακτικών πολιτευμάτων και τα αστειάκια για Αλογοσκούφηδες: δεν έχουν ξεφύγει και δε τη λέω σε κανέναν γι' αυτά, απλώς να ξέρετε πως τα βλέπω. Όλα. Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Προσέξτε τους ασκούς που ανοίγετε.

5) Αγανάκτηση: από αυτό το φόρουμ έχει περάσει ο νώνταςτζι, ο όμνισλας, ο τζιμάρας, ο χιούστον κι εγώ. Δεν δικαιολογείστε να μην έχετε αναπτύξει αντοχές σε ερεθίσματα εκνευρισμού. Οι γενικευμένες παναγίες δεν σημαίνει πως δεν προσβάλλετε προσωπικά τον συνομιλητή σας, δεν είμαστε σε κάποιο τυπολατρικό δικαστήριο. Αν σας τη σπάει να σας προσπερνάει μηχανάκι από δεξιά, το ότι κάποιος μπορεί να έχει χόμπυ να καίει σημαίες και το ότι ο όφη έχει για χορηγό στις φανέλες το τσίπουρο μπαμπατζίμ, δε σημαίνει πως πρέπει να αρχίσετε να τα χώνετε "γενικά" σε όποιον το κάνει χρησιμοποιώντας προσβλητικούς όρους.

Γενικά, ωραίο τα πάρτυ αλλά να έχουν αρχή και τέλος.

=*

Δημοσ.

λείπει και ο gponiris γαμώτο.

καμια μπετόπλακα, τίποτα τσιμεντοενέσεις, τίποτα πλακάκια δεν έχει να περάσει;

Δημοσ.

IBTL too!

ΥΓ: Παρόλα αυτά το αρχικό post με έκανε να προβληματιστώ για την ψυχολογική κατάσταση του Lucifer...

Δημοσ.

nuke ffs!!! omgwtfbbq

ε αφού πήγε κατα διαόλου το θρεντ, θα πώ και εγώ την μαλακία μου.

IBTL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...