GreenBeret2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σας παρακαλώ θα μπορούσατε να μου δώσετε μια βοήθεια με το πώς να τοποθετήσω την ψύκτρα που αγόρασα ZALMAN VF900-CU LED VGA COOLER σε κάρτα γραφικών ΑΤΙ ΡΑΔΕΟΝ Χ1650 PRO? Τουλάχιστον όχι γι'αθτην την μάρκα που ζήτησα αλλά για κατι άλλο να πάρω μια ιδέα!!
skoylikantera Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σας παρακαλώ θα μπορούσατε να μου δώσετε μια βοήθεια με το πώς να τοποθετήσω την ψύκτρα που αγόρασα ZALMAN VF900-CU LED VGA COOLER σε κάρτα γραφικών ΑΤΙ ΡΑΔΕΟΝ Χ1650 PRO? Τουλάχιστον όχι γι'αθτην την μάρκα που ζήτησα αλλά για κατι άλλο να πάρω μια ιδέα!! πολυ προσεχτικα θα βγαλεις το παλιο φουρφουρι απο την καρτα σου και μεσα στο καινουριο φουρφουρι που αγορασες εχει κατι ελασματα μεταλικα,θα επιλεξεις αυτο που ταιριαζει στην σωστη αποσταση απο τις τρυπουλες που εχει η καρτα γραφικων σου και θα περασεις στην συνεχεια το ελασμα αυτο μεσα απο το νεο φουρφουρι και μετα με τα ειδικα συνδετιρακια που εχει θα αγκιστρωσεις το φουρφουρι στην καρτα. εχει και οδηγιες η συσκευασια που αγορασες. αλλα επειδη εκανα και εγω κατι παρομοιο με την παλια μου καρτα σου λεω οτι ειναι η αρχη του τελουσ της καρτας γραφικων σου. εμενα κρατησε η καρτα μου μετα την αλλαγη φουρφουριου 1,5 χρονο.αααα και να μην ξεχασεις να βαλεις πολυ λιγη ποσοτητα απο μια ειδικη παστα που εχει μεσα η συσκευασια του νεου φουρφουριου που πηρες πανω στο τσιπακι της καρτας γραφικων.εννοειται οτι οταν θα βγαλεις το παλιο φουρφουρι πανω στο τσιπακι της καρτας θα υπαρχει κατι σαν κρεμα σαν κολλα ,κατι τετοιο τελος παντων, αυτο χρειαζεται για να μεταφερει καλα την ψυξη απο το φουρφουρι στο τσιπακι.εσυ αυτο θα το σκουπισεις προσεχτικα με ενα βαμβακι ΣΤΕΓΝΟ και θα βαλεις ΛΙΓΗ ποσοτητα(μια μικρη σταγονα) απο την ειδικη παστα που προανεφερα. αν βαλεις πολυ ποσοτητα, το φουρφουρι που θα τοποθετησεις ακριβως απο πανω, οπως να πιεσει για να κατσει πανω στην ειδικη παστα η οποια ειναι πανω στο τσιπακι,υπαρχει κυνδινος να τρεξει η παστα και καπου αλλου και να δημιουργησει βραχυκυκλωμα στην καρτα, κοινως εκαψες την καρτα σου και πανε τσαμπα ολα. ευχομαι να βοηθησα καλη τυχη!
Delirium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ριξε μια ματια κι εδω: http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=327&pgno=3 http://www.overclockersclub.com/reviews/zalmanvf900gpu/2.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.