pmandd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Θέλω να ρωτήσω αν έχει πάρει κανείς πιστοποιητικό από τη στρατολογία χρησιμοποιώντας τη σελίδα http://www.stratologia.gr/AIT_PISTOP.HTM Ισχύει ότι το στέλνουν και ταχυδρομικά, χωρίς να σου ζητήσουν τα έξοδα;
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ναι. Έχω πάρει εγώ. Σου έρχεται σε μερικές ημέρες στο σπίτι με το ταχυδρομείο. Τα τέλη είναι πληρωμένα, δεν χρεώνεσαι τίποτε.
jim19 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παιδια ειμαι 8μηνος, εκανα τα χαρτια μου το περασμενο Οκτωβρη, εγκριθηκε η μειωμενη θητεια τον Γεναρη, αλλα αλομη δεν μου εχει ερθει το απολυοχαρτο μου. Μιας κ ρωτησα στο 1ο γραφειο στη μοναδα μου. Εχει ερθει ολων των υπολοιπων 8μηνων που απολυομαστε μαζι σε 19 ημερες!!!!! Τι παιζει σε αυτη τη περιπτωση; Εχει συμβει σε κανεναν απο εσας;; Να επιοκοινωνησω με το ΣΓ που αννηκω; η να περιμενω ακομη;
garage667 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Και δεν τους κάνεις ενα τηλεφωνακι?Δεν εχεις να χασεις και τίποτα...Απλα να επιμεινεις αρκετα μεχρει να στο σηκώσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.