strassenmeister Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το motherboard Asus P5E-VM HDMI. Έχω συνδέσει το HDMI του motherboard με το HDMI της TV (LCD SAMSUNG LE40F86). Η ανάλυση είναι στα 1776χ1000 και μόλις την αλλάζω στην ανάλυση της TV 1920X1080 τα παράθυρα σαν να "βγαίνουν" εκτός οθόνης. Δεν ξέρω αν αυτό λέγετε overscan αλλά στις ρυθμίσεις τις κάρτας δεν έχει κάποια επιλογή για scaling. Έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers απο την Intel αλλά τίποτα. Το λειτουργικό είναι Windows Vista Home Premium 64. Ευχαριστώ.
Eloy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 O υπολογιστής δεν καταλαβαίνει οτι αλλαξες από το μόνιτορ στην tv και έχει κρατήσει κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες εχεις αποδεχτεί γιά κάποιες αναλύσεις (αυτό το μήνυμα που λέει αν θέλεις να κρατήσεις τις ρυθμίσεις και σου δίνει 15 sec να αποφασίσεις). Αν απεγκαταστήσεις το μόνιτορ από την hardware list και ξεκινήσεις τον υπολογιστή συνδεδεμένο στην tv ίσως σε ξαναρωτήσει κάνοντας τις σχετικές ρυθμίσεις... edit... τώρα είδα ότι έχεις vista... μιλούσα γιά xp εγώ... ίσως πιάσει όμως...
iceman79 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Αντμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με ATI. Χρησιμοποίησα το Catalyst Control Center για να διρθώσω το overscan (δέ γινόταν απο τις ιδιότητες οθόνης). H Intel δέν έχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα? Όταν βάζεις τους drivers απο το cd δέν εγκαθιστά κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα ρυθμίσεων? Μετά βάλε τους νεότερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.