giorgos xant Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα παιδια εκανα χθες ενα φορματ σε ενα φιλο γιατι ιχε κολλησει 1.000.000 ιους.(φανταζεστε απο που...)Μολις τελειωσε το φορματ κ ενω εχει καθαρισει απο ιους βγαζει προβλημα στον ηχο.Οταν παω να παιξω καποιο τραγουδι γραφει οτι μπορει να μην υπαρχει συσκευη ηχου η να μην εχει εγκατασταθει σωστα....Μεσα στον πινακα ελεγχου στις ρυθμισεις τις καρτας ηχου δεν μαφηνει να κανω τιποτα την δειχνει σαν να μην υπαρχει και οι επιλογες ειναι ολες σε διαφανεια.Τι μπορει να εχει συμβει?Τα ντραιβερς δεν τα εχω περασει γιατι δεν τα βρισκει...αν μπορει καποιος να βοηθησει ψυχικο πηγα να κναω κ βρηκα κ τον μπελα μου....
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν έχεις περάσει drivers όπως λες, πώς περιμένεις να παίξει σωστά ήχος; Εκεί πρέπει να επικεντρωθείς. Μιλάμε για onboard audio φαντάζομαι. Για πες και ποια μητρική είναι. Μπορεί να βρεθεί κάποιος με την ίδια μητρική (ή με ίδιο codec) και να σε κατατοπίσει σωστά...
giorgos xant Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 βασικα δεν ειμαι στο υπολογιστη τωρα.τον επεχεργαστι θυμαμαι μονο amd εχει αλα μητρικη δεν ξερω πες μου απο που μπορω να το δω αυτο να του πω να κοιταξει μια στιγμη...καλα κ επειδη δεν εχει τα codec και τα drivers δεν παιζει καθολου??
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ε, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Κοιτάς το εξωτερικό του κουτιού της μητρικής. Αν δεν υπάρχει, το εξώφυλλο από το manual της μητρικής (τί στο διάολο, κι αυτό να το έχει πετάξει; ) Ναι, αν δεν περάσεις drivers δε θα έχεις ήχο. Εκτός αν είναι καμμία πολύ παλιά μητρική για την οποία περιλαμβάνουν βασική υποστήριξη τα Windows, συνήθως πετσοκομμένη όμως.
giorgos xant Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ε ειναι λιγο γκασμας κ πολυ πιθανον να τα πεταξε κ αυτα μεσα απο το συστημα δεν μπορω καπου να το δω??
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Κατά το boot του υπολογιστή, πατάς Pause/Break στο πληκτρολόγιο όταν φανεί η "μαύρη οθόνη" που "μετράει" τη μνήμη RAM...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.