Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με GV-R487X2-2GH-B

FREES76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις αγόρασα τα παρκάτω :

VGA : Gigabyte GV-R487X2-2GH-B

CASE : CoolerMaster Cosmos S - Black

CPU : Intel Core 2 Quad 9550 (s775/2,83) Box

CPU Cooler : EnzoTech Cooler Ultra-X

MOBO : Gigabyte GA-EP45T-XTREME

RAM : KINGSTON HYPERX DDR3 1GB 1600MHZ

HDD : Western Digital Velociraptor 300GB HDD (16MB Cashe, 10000 rpm, SWD3000GLFS)

DVD : Samsung DVDRW +/- LS 223QRSMN (Sata R, B&W)

PSU : POW/SUP SUPERCASE 1000W PREMIER Τροφοδοτικό 1000W από τη Solytech

και αφού έστεισα το νέο μου PC χωρίς να βάλω το DVD ακόμα, πάω να το ξεκινήσω να δώ είναι όλα εντάξει.Ευτυχώς όλα πήγαν μια χαρά. Το κλείνω για να βάλω το DVD. Αφού το συνδέω πάω να το ξεκινήσω όλο χαρά και αγωνία αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ....ένας συνεχόμενος ήχος με αναγκάζει να το κλείσω αμέσως. Κοιτάω τα ρεύματα αλλά όλα ήταν μία χαρά. Λέω να δοκιμάσω τις μνήμες όπου τις είχα σωστά αρχικά αλλά λέω μήπως έπρεπε να τις βάλω στο slot 1 και 2. Κοιτάω το manual τις Mobo αλλά βλέπω ότι το είχα σωστά πριν (Slot 1 και 3).

Μετά από διάφορες δοκιμές το μηχάνημα έχει μείνει στην κατάσταση όπου δεν κάνει ήχο αλλά εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη αμέσως με το που ανοίγει το μηχάνημα όπου λέει ότι δεν έχει την σωστή παροχή ρεύματος ή κάτι τέτοιο. Έχω ελέγξει τα τις παροχές και είναι κανονικά. Έχει μία παροχή PCI-E και μία με 2 χ 4 pins όπου το τροφοδοτικό έχει αλλά δεν μπαίνει. Γι΄αυτό χρησιμοποίησα τον μετατροπέα που έχει η κάρτα γραφικών όπου κάνει το κλασικό βύσμα παροχής στο αντίστοιχο 2 χ 4 pins.

Ενώ όλα είναι εντάξει απο θέμα συνδεσμολογίας το σύστημα δεν ξεκινάει, εμφανίζει το ίδιο μήνυμα για την παροχή ρεύματος της κάρτας. Το κουφό είναι ότι αρχικά ξεκίνησε. Το DVD το έχω αποσυνδέσει όπως και ότι άλλο περιττό. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταιει;

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 08 : 21 : 01-----

Το έλυσα το πρόβλημα. Είχα δώσει μία παροχή ρεύματος αντί για 2, στον adaptor της δεύτερης παροχής της κάρτας. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...