panosfx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί κανείς να με βοηθήσει πως μπορώ να κάνω το Philips DVP 3040/12 να διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους σε ταινίες του ίντερνετ;Γράφω την ταινία σε CD την παίζει κανονικά αλλά όταν βάζω να διαβάσει ελληνικούς υπότιτλους μου βγάζει κάτι αλλαμπουρνέζικα.Πήγα στο site της Philips αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω και δεν το πείραξα καθολου.Διάβασα κι απο άλλους οτι αν κάνω κάτι λάθος μπορεί να το σακατέψω κι έτσι δεν το δοκίμασα.Αν κάποιος ξέρει θα με βοηθούσε πολύ να μου πεί τι κάνω βήμα βήμα γιατί είμαι και ψιλοάσχετος. Ευχαριστώ πολύ... -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 02 : 37 : 43----- Κάποιος να βοηθήσει και μένα ρε παιδιά;;;;Να βλέπω κι εγώ ταινιούλες στο DVD Player μου....Κανείς δεν έχει το φτηνιάρικο της Philips;;;Μόνο εγώ πήγα και το αγόρασα;;;
sl028 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Αν έχεις μοντέλο με serial ΧΧ1ΑΧΧΧΧΧΧΧ είσαι τυχερός. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=150704&page=1 Αν είναι ΧΧ2ΑΧΧΧΧΧΧ κλπ ελληνικά δεν μπορεί να παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.