ppschrs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά ξέρει κανένας τι παίζει με τα alerts?Εχω φάει 2 επειδή ψώνισα με την prepaid της Κυπρου.Τα πράγματα μου ήρθαν κανονικά όμως.Απλά μου ήρθε μήνυμα.Ομως εγώ την κάρτα την έχω περασμένη μέσα από το paypal.Και μου ήρθε σήμερα μήνυμα ότι μπορώ να κάνω αγορές από το paypal.Μήπως δε λειτουργούσε το paypal και τραβούσαν κατευθείαν από την κάρτα?Αν ψωνίσω κάτι που θέλω και μου στείλουν και 3o alert λέτε να γίνει τίποτα?Θα με πετάξουν έξω?
Boban Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομιζω, και εγω ελαβα το email απο το paypal και δεν νομιζω να ειναι πραγματικα απο το paypal.
NOMIKOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Τσεκάρετε αν πραγματι λεει το ονοματεπονυμο σας και όχι dear user κ.τ.λ. Τα alert σβήνουνε μόνα τους μετά από κάποια χρονιμή διάρκεια κατά καιρούς είχα και εγώ όταν άλλαxa κωδικό στο ebay.
Boban Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 εμενα το ονομα μου λεει αλλα η διευθυνση ειναι απο [email protected] και ενα λινκ σε στελνει στο http://email1.paypal.com/u.d?SH_z1cZgKj7fdEWZhb=1531
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.