Προς το περιεχόμενο

Σιγκαπουρη και...HARDWARE

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ μαλιστα ! Αυριο θα ειμαι αθηνα και δευτερα 13:15 πεταω... οποτε .. Καλη ανταμωση !

Θα "φερω" οτι μπορεσω !

Δημοσ.

Τελευταία φορά που πήγα Σινγκαπούρη, τα νέα μοντέλα σε όλα ήταν (πολύ) φθηνότερα από την Ελλάδα. Στα παλιότερα μοντέλα όμως, έπρεπε κανείς να το ψάξει και να είναι καλά ενημερωμένος για τις τιμές γιατί σε αρκετά μοντέλα στην Ελλάδα εύρισκες καλύτερες τιμές.

Όσο αφορά την εγγύηση, στα περισσότερα δεν ισχύει στην Ελλάδα-Ευρώπη αλλά μόνο σε ασιατικές χώρες. Αν θες διεθνή εγγύηση πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Και σε κάθε περίπτωση να ελέγχεις τι εγγύηση δίνουν.

Τέλος, θυμίσου να πέρνεις αποδείξεις. Στο αεροδρόμιο συμπληρώνεις μια αίτηση και σου στέλνουν το ΦΠΑ πίσω στο σπίτι με επιταγή ή στο καταθέτουν στην πιστωτική. Αν και απο το Mustafa (ή κάπως έτσι) εμπορικό κέντρο μας έστειλαν μια επιταγή μιας ινδικής (!!) τράπεζας με την οποία καμιά ελληνική δεν συνεργάζεται και έτσι τα χάσαμε.

Δημοσ.

Αυριο 10 το βραδυ πεταω για Ελλαδα ... Δε βρηκα κατι που να μου αρεσε τρελα για να αγορασω ετσι μπορω να πω εχω αρκετα χρηματα για να χοδεψω ακομα... Αν ειναι κανεις που θελει κατι ισως να μπορεσω να του φερω....

Τιμες σε φλασακια κτλ απο οτι ειδα ειναι σαν τις δικες μας..

Τιμες σε cpu που εψαξα παλι πανω κατω ειναι ιδιες μονο που σε μερικα μαγαζια πουλανε επελεγμενα stepping δε ξερω αν αυτο γινεται εδω αλλα ειδα για παραδειγμα

Q8200 M1

E8600 E0

Q6600 G0

Q9550 E0

Q9650 E0

Φανταζομαι αυτα ισως ειναι μια καλη αγορα αν εδω στην Ελλαδα δε μπορουμε να επιλεξουμε stepping...δε το χο ψαξει so ...δε ξερω

Οτι εχετε στο μυαλο μου γραψτε μου ΕΔΩ και οχι με PM ... και οτι μπορω θα κανω ...

Το πολυ μεχρι 2-3 το μεσημερακι οκ?

Τα λεμε

Δημοσ.

Το φθηνότερο είναι το Sim-Lim Center .

Οι τιμές είναι περίπου ίδιες με Ελλάδα.

Ήμουν πέρυσι εκεί και πριν ένα μήνα.

Η διαφορά με πέρυσι είναι μεγάλη η Σιγκαπούρη έχει ακριβύνει αρκετά.

Αν ξέρεις βρίσκεις και στην Ελλάδα ίδιες τιμές.

Στο αεροδρόμιο συμπληρώνεις μια αίτηση πρίν τσεκάρεις και μετά αφού περάσεις immigration control υπάρχει γραφείο που σου δίνει τον φόρο μετρητά σε δολάρια Σιγκαπούρης.

Δημοσ.

Για μοβο και επεξεργαστη με 80 ευρω φιλε μου μαλλον δεν αξιζει τον κοπο ψαξε κανα μαγαζι εκει περα

3¨15 η ωρα παω να την πεσω... τα λεμε αυριο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...