ALdaperan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα σας θελω τη βοηθεια σας ... εχασα τον κωδικο προσβασης μου στη dsl και εχω μονο το username παρολα αυτα συνδεομαι κανονικα στο ιντερνετ μονο και μονο επειδη ειναι αποθηκευμενος ο κωδικος στο ρουτερ (εχω το siemens cl-110) Μηπως ξερετε πως μπορω να ξαναβρω τον κωδικο? αποθηκευεται καπου στο πισι? διοτι οταν μπαινω μεσα στο ρουτερ το εμφανιζει μονο με αστερακια και δεν φαινεται ευχαριστω εκ των προτερων
Orfeus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παρε τηλεφωνο τον παροχο του ιντερνετ και με επιβεβαιωση των στοιχειων σου(ΑΦΜ κα)θα στο δωσουν.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 να κανεις unmask τα αστερακια δεν γινετε.οποτε μιλας μαζι τους σε ρωτανε καποιαπραγματα και σου βγαζουν καινουριο
george-7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 παιδια εχω ενα προβλημα(forthnet 2 play εχω,με το μοντεμ της siemens το συγκεκριμενο)...στο σπιτι μου εχουμε 3 υπολογιστες και οι 2 ειναι συνδεδεμενοι με το καλωδιο της Ethernet και ο αλλος με το καλωδιο USB . εχουμε internet και στους 3 αλλα το προβλημα ειναι με τα ports, και μας λεει οτι ολα οσα χρησιμοποιουμε και καλα ειναι ανενεργα...εκανα τι διαδικασια στο portforwarding αλλα και παλι δε λειτουργει(μεσω του 192.168. κλπ κλπ)..αυτο το εκανα πρωτα στο ενα το pc και δουλευε μια χαρα μετα..στη συνεχεια δοκιαμασα και στους αλλους 2, αλλα τιποτα !!!! τι να κανω για να δουλευει ρολοι το ολο συστημα ?? ευχαριστω !
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 δεν πιστευω να κανεις και στα 3 Pc τις ιδιες πορτες port forward.και στα 3 pc θα δωσεις ip καρφωτα στο tcp/ip και μετα θα κανεις port forward για το καθενα στην ip του.
george-7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 παλικαρι αυτο με το tcp/ip μπορω να παω να το αλλαξω σε καθε υπολογιστη απο τις ρυθμισεις της συνδεσης μου ? δηλαδη εννοω να παω πινακα ελεγχου,συνδεσεις δικτυου,τοπικη συνδεση,πρωτοκολλο tcp/ip και εκει αλλαζω τη ρυθμιση αυτοματη αποδοση ip και βαζω καποιο δικο μου και να ειναι διαφορετικα για καθε pc μου...το dns το πειραζω ?? αυτες ειναι η αποριες μου ! ευχαριστω πουλινε !! μεχρι στιγμης οτι εχω κανει στο portforwarding ειναι απλα να βαζω αλλα ports σε καθε pc,δεν εχω κανει τιποτε αλλο !
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ναι αυτο θα κανεις για να μην παρχει περιπτωση να μπερδευτουν ip οταν κανεις reboot κανα pc η κανα ρουτερ.dns δεν χρειαζεται θα τους παρει αυτοματα.
george-7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 πουλινε αυτο εκανα αλλα μετα δεν εμπαινε καν στο internet !! το δοκιμασα στους 2 απο τους 3 υπολογιστες, εβαλα διαφορετικα i.p. στον καθενα, αλλα μετα ουτε το mozilla δεν ανοιγε, ουτε msn,τιποτα απολυτως !! εχω και διαφορετικα βαλει ports στον καθενα εκει στο portforwarding...ευχαριστω παντως..αλλα αν μπορουσες να βρεθει μια λυση θα σου ημουν υποχρεος !
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 στο πρωτο Pc ip 192.168.1.2 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 dns forthnet 194.219.227.2 193.92.150.3 .δευτερο pc ip 192.168.1.3 ολα τα αλλα το ιδιο .τριτο pc ip 192.168.1.4 ολα τα αλλα το ιδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.