Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών ~120 e

clevercitizen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια κάρτα γραφικών να διαλέξω περίπου στα 120 ευρώ?

έχω δει 2 υλοποιήσεις 3870

ΕΝΑ

ΔΥΟ

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη?

Το σύστημα είναι athlon64 x2 4800, 2gb ddr2 ram

Δεν παίζει να χάνω ισχύ κάρτας γραφικών αυτού του επιπέδου λόγω επεξεργαστή έτσι?

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά πας για Nvidia 9800GT.

Βέβαια αν θες να κάνεις μια σωστή αγορά δίνεις 20-30 ευρώ παραπάνω και πας για μια τουρμπάτη Ati 4850.

• Super Moderators
Δημοσ.

η περιμένεις να βγει η 4830 που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καλύτερη από την 9800GT

Δημοσ.

τροφοδοτικό 400άρι. ξέχασα να το πω.με μόνα πάνω hdd ide και dvdrecorder. to budjet εκεί κυμαίνεται και με το ζόρι 125....

και οθόνη 15άρα προς το παρόν. οπότε δε νομίζω να ζορίσω την κάρτα. Άν πάρω οθόνη θα πάρω και τροφοδοτικό

Δημοσ.

Υπάρχει ειδικό καλώδιο για τροφοδοσία pci-e καρτών?(sry αλλά η τελευταία φορά που πήρα vga ήταν agp και μου έτρωγε 2 καλώδια ide) Απ ότι βλέπω από τις άκρες έχει για τροφοδοσία για sata & ide...

Δημοσ.

Πλέον υπάρχει ξεχωριστό καλώδιο για τις κάρτες γραφικών,όπως υπάρχει και για επεξεργαστή,κτλ.

Φαντάζομαι το τροφοδοτικό σου είναι no-name και παλιό.

Θα έχεις προβληματάκι αν δεν το αλλάξεις. :-(

Δημοσ.

Η αγορά θα γίνει αύριο. Αυτή του πλαισίο αναμένεται, ενώ και η άμεση διαθεσιμότητα στο κατάστημα μενιδίου δε μου λέει πολλά, και ούτε η HIS επίσης μου λέει. Λοιπόν, πείτε μου μια κάρτα στα λεφτά που λέω και με το τροφοδοτικό που έχω να πάω να την αγοράσω αύριο γτ δεν την παλεύω άλλο με το ψάξιμο. Σίγουρα, κάθε βδομάδα βγαίνουν καινούριες. Με τα σημερινά δεδομένα όμως θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Σου προτεινα, τις 2 καλυτερες 4670. To e-shop, 90% αν την παραγγειλεις πρωι, την φερνει.

Με 10 λεπτα googlαρισμα, μαθαινεις τι εστι HIS. Μπηκες στον "κοπο"? Τσεκαρες το review?

Εψαξες πραγματικα, με τα δεδομενα σου και δεν κατεληξες στην 4670?

Με αυτο το τροφοδοτικο [400αρι, διχως vga-pin] ειναι η μονη επιλογη...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1162675&page=2&category=69977735&catalog=20

Δημοσ.
Σου προτεινα, τις 2 καλυτερες 4670. To e-shop, 90% αν την παραγγειλεις πρωι, την φερνει.

Με 10 λεπτα googlαρισμα, μαθαινεις τι εστι HIS. Μπηκες στον "κοπο"? Τσεκαρες το review?

Εψαξες πραγματικα, με τα δεδομενα σου και δεν κατεληξες στην 4670?

Με αυτο το τροφοδοτικο [400αρι, διχως vga-pin] ειναι η μονη επιλογη...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1162675&page=2&category=69977735&catalog=20

Αυτή πείρα.... (Βασικά δεν είναι για μένα αλλά για έναν φίλο μου). 10 λεπτά όταν έχεις κοιμηθεί καλά δεν είναι τπτ. Άν δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου όμως... Και αν τρέχεισς σε Στουρνάρη και Συγγρού όλη μέρα είναι πολλά τα 10 λεπτά!

Sapphire....Αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι! Ελπίζω να μη με διαψεύσει. Thx και πάλι για τη βοήθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...