sixlibixlis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδια!!!Εχω ενα προβληματακι με το your uninstaller (μαλλον προβληματαρα). Χθες απεγκατεστησα με αυτο το προγραμμα καποια παιχνιδια απο το Pc μου και σημερα ανακαλυψα οτι μου λειπανε βιντεο (ολοκληρες ταινιες) πανω απο 20 GB απο το φακελο ληφθεντα αρχεια στα εγγραφα μου!!!!Υπαρχει καποια περιπτωση να τα διεγραψε αυτο το προγραμμα???Αν εγινε αυτο ειναι καταστροφη!!!!Και αν τελικα ισχυει ατο υπαρχει καποια περιπτωση να τα ανακτησω??????Κλαψ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELP ME!!!!!!!!!!!!
varemarious Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδια!!!Εχω ενα προβληματακι με το your uninstaller (μαλλον προβληματαρα). Χθες απεγκατεστησα με αυτο το προγραμμα καποια παιχνιδια απο το Pc μου και σημερα ανακαλυψα οτι μου λειπανε βιντεο (ολοκληρες ταινιες) πανω απο 20 GB απο το φακελο ληφθεντα αρχεια στα εγγραφα μου!!!!Υπαρχει καποια περιπτωση να τα διεγραψε αυτο το προγραμμα???Αν εγινε αυτο ειναι καταστροφη!!!!Και αν τελικα ισχυει ατο υπαρχει καποια περιπτωση να τα ανακτησω??????Κλαψ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELP ME!!!!!!!!!!!! Είναι λιγάκι δύσκολο να διαγράψει άσχετα πράγματα εκτός εαν συσχετιζόντουσαν με τα παιχνίδια που διέγραψες ή βρίσκονταν σε κάποιο ίδιο φάκελο που άνηκε στο παιχνίδι και καθώς διαγράφηκε πήρε και αυτά μαζί του. έκανες search στο σκληρό μήπως τα έχεις μετακινήσει και δε το θυμάσαι ? μήπως τα έκαψες σε κάποιο δισκάκι και επίσης δε το θυμάσαι ? μήπως κάποιος άλλος πειράζει το pc σου και δε στο έχει πεί ή δεν τον έχεις ρωτήσει ?
GPOWERR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σιγουρα αυτο στα διεγραψε!Εμενα μου διεγραψε βασικα αρχεια των windows μετα απο registry cleaning και αναγκαστηκα να κανω format.Γιαυτο και το εστειλα στο διαo...Το ccleaner που χρησιμοποιω απο τοτε δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα.
varemarious Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Σιγουρα αυτο στα διεγραψε!Εμενα μου διεγραψε βασικα αρχεια των windows μετα απο registry cleaning και αναγκαστηκα να κανω format.Γιαυτο και το εστειλα στο διαo...Το ccleaner που χρησιμοποιω απο τοτε δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα. Ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά ή φίλος απο δω.. τι σχέση έχει το your unintaller με το ccleaner ? Σαν προγράμματα δεν έχουν καμία σχέση. να χρησιμοποιεις το revo unistaller +1 και γώ αυτό χρησιμοποιώ http://www.pcw.gr/Downloads/Revo-Uninstaller-17/2204204.html
100 010 00 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Εχει και το ccleaner unistaller........ αυτο εννοει...... αλλα ειναι ιδιο με το windows unistaller........ δλδ δε κανει τιποτα
varemarious Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 οκ πάω πάσο τότε απλά το ccleaner δε το είχα χρησιμοποιήσει σαν uninstaller.
flik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομίζω να στο διέγραψε αυτό. Πάντως αν κάνεις search και δεν τα βρίσκεις πουθενά, δοκίμασε για ανάκτηση το GetDataBack. Αν δεν έχεις γράψει τίποτα πάνω στον δίσκο, έχεις πιθανότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.