Προς το περιεχόμενο

drivers cd για baudtec

griniaris81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην σου αλλαξα τον τιτλο του θεματος για να ξερουμε τι θες.β.στο site της ετερειας πρεπει να υπαρχει.αν ειναι παντως μονο usb και ειναι μονο modem κανε μια χαρη στον ευατο σου και πετατο και παρε ρουτερ.

Δημοσ.

βρηκα αυτο

Η μονη λυση ειναι να εγκαταστησεις τους drivers για το crypto f200 απο το cd της forthnet ( το baudtec και το crypto f200 εχουν το ιδιο chip , αλλωστε αν κοιταξεις στο device manager θα δεις οτι το baudtec αναγνωριζεται σαν crypto

αν πραγματι ειναι etsi κατεβαζεις απο http://www.crypto.gr

Δημοσ.

το 721 νομιζω ειναι οτι συγχρονιζει αλλα δεν παιρνει ip.αν δεν εχεις αλλο modem για να κανεις δοκιμη τοτε μονο βλαβη οτε για sync αλλα no ip.αν πατησεις alt + p στο access runner control panel μπορεις να αλλαξεις μεταξυ pppoe kai pppoa.δοκιμασε both

Δημοσ.
oκ το καταφερα...το αναγνωρισε..περναω username k password κ δε μπαινει.μου βγαζει error 721...

στο username βαζεις μετα @otenet.gr?

Δημοσ.

Τελικά τα baudtec έχουν πρόβλημα με τα cd εγκατάστασης σε xp και σε vista εγώ το εγκατέστησα με την βοήθεια ενός προγράμματος που κατά τύχει είχε ξεμείνει στο PC μου από ένα προηγούμενο μόντεμ που είχα (Sagen). Αλλά από τον καιρό που το έβαλα έχω όλο προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...