evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 μην με πληγωνεις κι αλλο.μου πες πει οτι θα τις δωσεις μονο σε μενα... ενταξει βρε δεν ειναι δα και το μσν μου αυτο θα το δωσω μονο σε εσενα:-)
million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Aστέρια μου εσείς.....:-):-) ok αφου δεν ψαρωνεις με αστροφυσικες και τα ρεστα τι θα λεγες να σε βολταρω με την μηχανη μου?
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ok αφου δεν ψαρωνεις με αστροφυσικες και τα ρεστα τι θα λεγες να σε βολταρω με την μηχανη μου? εγω ψαρωνω με αστροφυσικη θα μου λες;
million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 εγω ψαρωνω με αστροφυσικη θα μου λες; δεν χωνομαστε σε γυναικες που μαρκαρουν συναδελφοι, ΝΟΜΟΣ ασε που ακομα σκουπιζομαι απο το φτυσιμο που μου εριξες πλεον μονο sonia 2 the end:-D
Vatos_locos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Τα tags στο θέμα είναι όλα τα λεφτά!!! LOL BTW τα θερμά μου grats στον Poscaman την έριξε κανωνικά την αρκούδα
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 There are ends in this world, ends for all things And this is the second foundation of sorrow By flaw of design, we can never see them as timely.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 μπα για να πουλησει μουρη τα εκανε ολα. τωρα που με εριξε με φτυνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.