evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 http://evakrikona.hi5.com δεν φερω την ευθυνη για τυχον ατυχηματα κυριως εγκεφαλικα τυφλωση κτλ -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 01 : 16 : 45----- παει ξεκανα το σαιτ ολοκληρο :cry::cry: πεθαναν ολοι με αυτο που ειδαν
million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 http://evakrikona.hi5.com δεν φερω την ευθυνη για τυχον ατυχηματα κυριως εγκεφαλικα τυφλωση κτλ ω μανδαμ δηλωνω γοητευμενος και totally @ ur service @πανος123 μην σταματας στελνε punchlines ετουτες ειναι δυσκολες @posca οποτε χρειαστεις ζητα μου απο τις θεοπνευστες ατακες του ηγετη
phsonia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 evaki μην τους κάνεις τα χατήρια από τώρα.... Τα παιδιά για τα ψυχικά και ψηφιακά σου χαρίσματα δείχνουν ενδιαφέρον
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Poscaman Μετα ξερεις εσυ pm asap... σιγα μη σου στειλω και πμ.ειναι δικια μου ρε,κοντα τα χερια σου http://evakrikona.hi5.com δεν φερω την ευθυνη για τυχον ατυχηματα κυριως εγκεφαλικα τυφλωση κτλ -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 01 : 16 : 45----- παει ξεκανα το σαιτ ολοκληρο :cry::cry: πεθαναν ολοι με αυτο που ειδαν ημουν ετοιμος να σχολιασω τη φωτο με τις γαμπες,αλλα ηταν πολυ fetish και ειπα να κρατησω τα προσχηματα @posca οποτε χρειαστεις ζητα μου απο τις θεοπνευστες ατακες του ηγετη η ευχη του να μας συντροφευει και να μας καθοδηγει.αμην
phsonia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Lucifer είσαι κάπου around ? Το κλειδί ? που είναι ?
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Lucifer είσαι κάπου around ?Το κλειδί ? που είναι ? να κι ο ξενερωτος :mrgreen: τι εγινε,φαγαμε χυλοπιτα απο το γκομενακι και μας τσουζει;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ημουν ετοιμος να σχολιασω τη φωτο με τις γαμπες,αλλα ηταν πολυ fetish και ειπα να κρατησω τα προσχηματα :p:p:p σιγα τα λαχανα
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Γιατί να κλειδωθει μια χαρα θεματακι ειναι. Προσπαθω να καταλαβω εδω και καιρο αν ειναι ο ή η phsonia αλλά ακομα δεν εχω βγαλει ασφαλες συμπερασμα... Μαλλον προκειται για η ακκλα δεν βοηθας...
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ενταξει; τελειωσε ο τζερτζελες; να βαλω το λινκ και στο αναλογο θεμα με τις φωτος;
phsonia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 να κι ο ξενερωτος :mrgreen: τι εγινε,φαγαμε χυλοπιτα απο το γκομενακι και μας τσουζει;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen: poscaman αν έκανα πρόταση στο κορίτσι δεν θα ήμουν straight.... Μη το ταλαιπωρείς το θέμα... Εγω μαζί σας είπαμε:shifty:
poscaman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ενταξει; τελειωσε ο τζερτζελες; να βαλω το λινκ και στο αναλογο θεμα με τις φωτος; μην με πληγωνεις κι αλλο.μου πες πει οτι θα τις δωσεις μονο σε μενα... Γιατί να κλειδωθει μια χαρα θεματακι ειναι. Προσπαθω να καταλαβω εδω και καιρο αν ειναι ο ή η phsonia αλλά ακομα δεν εχω βγαλει ασφαλες συμπερασμα... Μαλλον προκειται για η ακκλα δεν βοηθας... εγω απο το παρακατω δε βγαζω συμπερασμα... poscaman αν έκανα πρόταση στο κορίτσι δεν θα ήμουν straight....Μη το ταλαιπωρείς το θέμα... Εγω μαζί σας είπαμε:shifty:
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Οι υποψιες μου ηταν σωστες δηλαδη. phsonia γιατι δεν εχεις ποσταρει φωτο ακομα; Γιατι δεν βγαζεις συμπερασμα; Το ειπε καθαρα: αν έκανα πρόταση στο κορίτσι δεν θα ήμουν straight.
million_voices Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Γιατί να κλειδωθει μια χαρα θεματακι ειναι. Προσπαθω να καταλαβω εδω και καιρο αν ειναι ο ή η phsonia αλλά ακομα δεν εχω βγαλει ασφαλες συμπερασμα... Μαλλον προκειται για η ακκλα δεν βοηθας... ειναι η και σωστη μαλιστα αφου κατανοει τον χαβαλε που γινεται τεσπα επαιξα τα χαρτια μου σε λαθος babe και εχασα πανος123 η στειλε τπτ καλο η τα λ7 μου πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.